Τοπικά

Ενημερωτική συνάντηση του Χρ. Μπουκώρου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή για την εξέλιξη των εξοπλιστικών προγραμμάτων και για κάποια ζητήματα που αφορούν και τη Μαγνησία.
Ο κ. Μπουκώρος δήλωσε ότι, «από την ενημέρωση που είχα από τον υπουργό, αντιλαμβάνομαι ότι η αμυντική ισχύς της χώρας αναβαθμίζεται ταχύτατα και ποιοτικά. Οι ρυθμοί είναι πρωτόγνωροι και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και στους επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων».
Επίσης, ο Υ.ΕΘ.Α., γνωρίζοντας το διαχρονικό ενδιαφέρον του βουλευτή Μαγνησίας για την Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, τόνισε ότι η θέση της 32ης ΤΑΞ ΠΖΝ είναι ακλόνητη και μάλιστα ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία δύο αρματαγωγών του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο. «Έτσι επιβάλλει το νέο δόγμα και οι επιχειρησιακές ανάγκες», υπογράμμισε ο Υπουργός.
Επιπλέον, ο Υ.ΕΘ.Α., σε συνέχεια της συζήτησης που είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής (21-12-2020) αναφορικά με το ζήτημα των Α.Σ.Σ.Υ. των τάξεων κατάταξης 1991 και 1992 , ενημέρωσε τον Χρήστο Μπουκώρο ότι το θέμα των Α.Σ.Σ.Υ. με τάξη κατάταξης το 1991 θα διευθετηθεί εντός του επόμενου τριμήνου και των καταταγέντων Α.Σ.Σ.Υ. το 1992 αμέσως μετά.
Τέλος, ο κ.Μπουκώρος εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για την ενημέρωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το