Τοπικά

Eνημερωτικές εκδηλώσεις με τίτλο “Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία” για γονείς και εκπαιδευτικούς

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Δ. Βόλου, σε συνεργασία με την Ένωση Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος, Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας (Ε.Δ.Δ.Ε.), διοργανώνει κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για γονείς και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

 
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, έχουν κατανεμηθεί τόσο στον Ιανουάριο, όσο και στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και θα αφορούν τμηματικά, όλες τις ηλικίες των παιδιών.
Στη διάρκεια της συζήτησης, θα αναπτύσσονται θέματα και ζητήματα που αφορούν τους γονείς σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών τους στα διάφορα στάδια ηλικίας, όπως και πως μπορούν οι ίδιοι οι γονείς, σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες, να προσφέρουν σε γνώση και διατροφή, στα ίδια τα παιδιά.

 
Η 1η θεματική ενότητα, αφορά τις «Διατροφικές Προσεγγίσεις προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (5-8 ετών)», με ομιλητές τις διαιτολόγους- διατροφολόγους Νάντια Δεληγιάννη, Υβόνη Κατεργάρη και Ιουλία Παπουτσή.
Η πρώτη εκδήλωση, θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Βόλου, (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων).

 
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. και τους συμμετέχοντες ομιλητές/ ομιλήτριες της Ένωσης Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος, Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ένωσης για συνεργασία, όπως και την Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) για την υποστήριξη και τη διάθεση του χώρου.
Στην πρώτη εκδήλωση, καλούνται όλοι οι γονείς και εκπαιδευτικοί, που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τα παιδιά των συγκεκριμένων ηλικιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το