Τοπικά

Ενημέρωση για την πορεία των έργων της ΔΕΥΑΜΒ σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο 

Σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των έργων που εκτελούνται, με κυριότερο το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο, αυτό της ύδρευσης, το οποίο σταμάτησε, όπως αποκάλυψε η «Θ».
Στο χρηματοδοτούμενο έργο «Εκσυγχρονισμός του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος των Ενοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνίας για την εξασφάλιση επαρκούς πόσιμου νερού» από 5-11-2018 δεν εκτελούνται εργασίες κατασκευής δικτύου.
Εστάλη Ειδική Πρόσκληση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας στον εργολάβο και εκείνος κατέθεσε Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών η οποία απορρίφθηκε.
Από τη ΔΕΥΑΜΒ θα γίνει σήμερα ενημέρωση για την ολοκλήρωση ως προς το φυσικό τους αντικείμενο, τα έργα που αφορούν στο «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Αγριάς Δ. Βόλου» και «Σύνδεση δικτύου αποχέτευσης Αγριάς Δ. Βόλου με ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ» καθώς και η «Μελέτη αποχέτευσης ακαθάρτων παραλιακού μετώπου Βόλου – επέκτασης ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ».
Στο μεταξύ, μια ακόμη εταιρεία αναλαμβάνει μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΜΒ με έκπτωση 65%. Σήμερα η Επιτροπή Διαγωνισμού θα επικυρώσει το αποτέλεσμα των διαγωνιστικών διαδικασιών για την κατακύρωση της σύμβασης του έργου: «Κατασκευή βαρυτικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Ν. Αγχιάλου Δ. Βόλου», προϋπολογισμού 7.230.000,00€, πλέον Φ.Π.Α.
Η κατακύρωση της σύμβασης θα γίνει στη μειοδότρια εταιρία «ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Ε.» με μέση έκπτωση 65,06% και δαπάνη 2.537.005,67 € χωρίς Φ.Π.Α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το