Αθλητισμός

Ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Δόξα εκδήλωσε ο Ιμεράι σύμφωνα με τον Δ. Μπύρο

Τη διευκρίνηση ότι ο Νίκος Ιμεράι δεν κατέθεσε πρόταση αλλά εκδήλωσε απλό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Δόξα έκανε ο Δημήτρης Μπύρος. Ο μεγαλομέτοχος των Δραμινών σε δηλώσεις του στη «Θ» είπε ότι υπάρχει προθεσμία μέχρι αύριο προκειμένου να αξιολογηθεί από τον ίδιο ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Νίκης και εκείνος να καταθέσει τις προτάσεις του.
Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Νίκο Ιμεράι και τη Δόξα Δράμας. Πιο συγκεκριμένα έχει ακουστεί ότι ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Νίκης έχει ενδιαφερθεί να ασχοληθεί με τη δραμινή ΠΑΕ, ενώ το θέμα απασχολεί και τους φίλους των «κυανολεύκων», καθώς νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την επεισοδιακή αποχώρηση του Νίκου Ιμεράι από τη βολιώτικη ομάδα και την πιθανή αλλαγή σκυτάλης στον Αλέξη Παπακωνσταντίνου.
Την κατάσταση φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο κ. Μπύρος, ο οποίος μίλησε στη «Θ». Πιο αναλυτικά οι δύο άνδρες πράγματι συναντήθηκαν στην Καβάλα, όπου βρίσκεται το σπίτι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο Νίκος Ιμεράι δεν του κατέθεσε πρόταση, αλλά του εκδήλωσε απλά το ενδιαφέρον του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα αύριο Τετάρτη.

Η δήλωση του Δημήτρη Μπύρου στη «Θ» ήταν η ακόλουθη: «Από τον Νίκο Ιμεράι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για να αναλάβει την ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Προφανώς πληροφορήθηκε ότι θέλω να αποχωρήσω από την ΠΑΕ, η οποία δεν χρωστά πουθενά. Όλα είναι πληρωμένα μέχρι 30 Ιουνίου και με αδειοδότηση για Σούπερ Λιγκ, ενώ απομένουν κάποιες λίγες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι 30 Ιουλίου.
Πράγματι μιλήσαμε με τον κ. Ιμεράι, γιατί ήθελε μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με την ομάδα. Μού ζήτησε μια κατάσταση με τα οικονομικά της ΠΑΕ, την οποία του έδωσα. Την τελευταία φορά μίλησα μαζί του το περασμένο Σάββατο και αφήσαμε μια προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου, πρώτον για να εξετάσουμε την περίπτωσή του και δεύτερον για να καταθέσει τις προτάσεις του, αφού δεν μας ανέλυσε τις σκέψεις του για τη Δόξα Δράμας».
Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε πιθανότατα μέχρι αύριο Τετάρτη -σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Μπύρου- για να γίνει γνωστή η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης
Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης, η οποία τη νέα χρονιά θα παίζει στην Γ’ Εθνική. Οι τιμές είναι προσιτές για όλα τα βαλάντια και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ελπίζουν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά της για ενίσχυση της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε για τα διαρκείας έχει ως εξής:
«Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.
Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.
Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.
Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία «Silver») ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.
Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947688550 (Μιχάλης Τσιντσίνης). Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το