Κόσμος

Ενας 9χρονος θέλει να δουλέψει στη NASA: Η αδελφή μου λέει ότι είμαι εξωγήινος -Τι του απάντησαν

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει η NASA ότι αναζητά έναν «υπεύθυνο πλανητικής προστασίας» και ήδη δέχθηκε μία από τις… καλύτερες αιτήσεις.

Ενας εννιάχρονος με επιστολή του προς τη NASA, υποστηρίζει ότι είναι κατάλληλος για τη δουλειά, παρά το νεαρό της ηλικίας του. «Ενας από τους λόγους είναι ότι η αδελφή μου λέει πως είμαι εξωγήινος και επίσης έχω δει όλες τις διαστημικές ταινίες που μπορώ», γράφει ο πιτσιρικάς. «Επίσης, είμαι καλός στα video game. Είμαι μικρός, οπότε μπορώ να μάθω να σκέφτομαι σαν εξωγήινος», σημειώνει ακόμη ο Τζακ Ντέιβις, που υπογράφει την επιστολή ως «φρουρός του γαλαξία».

Ισως δεν το περίμενε, αλλά έλαβε άμεσα την απάντηση της NASA. Σε αυτή, τον συγχαίρουν που είναι «φρουρός» του γαλαξία και του εξηγούν πόσο σημαντική και «πρώτη» θα είναι η δουλειά του υπευθύνου πλανητικής προστασίας.

«Πάντα ψάχνουμε έξυπνους μελλοντικούς επιστήμονες και μηχανικούς για να μας βοηθήσουν, οπότε ελπίζουμε να διαβάζεις πολύ και να τα πας καλά στο σχολείο. Ελπίζουμε να σε δούμε στη NASA μία από αυτές τις ημέρες!», αναφέρει ακόμη η επιστολή που έλαβε ο μικρός. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς ο 9χρονος δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον διευθυντή του τμήματος πλανητικής έρευνας της NASA, ο οποίος τον συνεχάρη για το ενδιαφέρον του για τη θέση.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το