Τοπικά

Ένα ξεχωριστό event πραγματοποιεί και σήμερα στον Βόλο ο Σύλλογος «Πίστη»

Ένα ξεχωριστό event, «αθόρυβο» και με σεβασμό στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν το σοβαρότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια οικογένεια, διοργανώνει η «Πίστη» και το παράρτημα του Βόλου.
Από χθες στις 9 το πρωί όποιος βρισκόταν στο καφέ Pavar στην Τοπάλη, μαζί με τον καφέ του αγόραζε και ένα τριαντάφυλλο με πέντε ευρώ. Κάθε τριαντάφυλλο περιείχε και τον αριθμό από ένα πολύ όμορφο δώρο που κάθε άλλο παρά ευτελούς οικονομικής αξίας ήταν. Παράλληλα λάμβανε σε πάπυρο και ένα ποίημα της Πίστης. Σήμερα, ημέρα της Γυναίκας, η δράση θα συνεχιστεί όλη μέρα και το βράδυ θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα.
Η κ. Ζαχαριάδου, εκπρόσωπος του σωματείου παιδιών με καρκίνο στον Βόλο δήλωσε πως μεγάλη μερίδα κόσμου ανταποκρίθηκε και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται και σήμερα, Ημέρα της Γυναίκας, για να προσφέρει πέντε ευρώ στην Πίστη.
«Πολλοί δεν υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει, κι όμως είναι μία καθημερινή πραγματικότητα, αδυσώπητα σκληρή για πολλά παιδιά, από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία. Μία πραγματικότητα που εξωραΐζεται κάτω από το όνομα «νεοπλασματική νόσος», για να πονάει ψυχικά λιγότερο. Τα παιδιά καθημερινά παλεύουν για την ίδια τους τη ζωή κάτω από αντίξοες συνθήκες», τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να βοηθήσουν τις οικογένειες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το