Τοπικά

Ελεγκτής για οικονομικές καταστάσεις του Δήμου Βόλου

Απόφαση για τον ορισμό ελεγκτή-λογιστή και του αναπληρωτή του για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του οικονομικού έτους 2016 του Δήμου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου (6 μ.μ.).

Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης θα τεθούν, μεταξύ άλλων, προς έγκριση και συζήτηση τα παρακάτω θέματα:
Λήψη απόφασης έγκρισης μελέτης για την προμήθεια εξοπλισμού για την Επέκταση Προγράμματος Οικιακής Κομποστοποίησης Πράσινων Δημοτικών Αποβλήτων στον Δήμο Βόλου και εκκίνηση ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 903.960,00€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης ακινήτου κληροδοτήματος «Θωμά Καλούτσα», λήψη απόφασης για την ανανέωση παραχώρησης χρήσης κτιρίων από τον ΟΑΕΔ (π.ΟΕΚ) στον Δήμο Βόλου, λήψη απόφασης-διαπιστωτικής πράξης περί λύσεως της συμβάσεως δωρεάς, αναφορικά με το ευρισκόμενο στο Κατωχώρι Δ.Ε. Πορταριάς, ακίνητο εμβαδού 4.238 τ.μ. και της επανάκτησης της κυριότητας από τον Δήμο Βόλου, λήψη απόφασης προέγκρισης συμμετοχής του Δήμου Βόλου σε Τουριστικές Εκθέσεις Εξωτερικού κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017, λήψη απόφασης έγκρισης του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού έτους 2016», λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση και οριστική παραλαβή του συνόλου της μελέτης «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δ.Ε. Μακρινίτσας (πρώην Κ. Μακρινίτσας Ν. Μαγνησίας)», έγκριση της αναγκαιότητας προμήθειας με χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργων, διάρκειας 5 ετών για την κάλυψη τεχνικών αναγκών της Υπηρεσίας του Δήμου. Έγκριση μελέτης και εκκίνησης διαγωνισμού.

Συνεδριάζει η Οικονομική
Στο μεταξύ, μεθαύριο Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου (10 π.μ.) συνεδριάζει εκτάκτως με τη μορφή του κατεπείγοντος η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016.
Η συνεδρίαση είναι έκτακτη και το κατεπείγον έγκειται στο γεγονός της άμεσης αντιμετώπισης υπηρεσιακών ζητημάτων αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το