Τοπικά

Ελασσόνα: Πήγε για ξύλα και τον βρήκαν νεκρό

Νεκρός σε αγροτική περιοχή στον Σπαρμό Ελασσόνας εντοπίστηκε προχθές βράδυ ο 76χρονος Ζήσης Αγορογιάννης, ο οποίος είχε πάει για να κόψει ξύλα.
Ο 76χρονος, μέσω του τριψήφιου αριθμού έκτακτης ανάγκης (112), όταν κατάλαβε πως δεν αισθανόταν καλά πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια αλλά το βράδυ που εντοπίσθηκε από άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ και του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας ήταν ήδη αργά, καθώς είχε χάσει τη ζωή του από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Μετά την κλήση στο 112, τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τις έρευνες για την αναζήτησή του. Για να εντοπισθεί αρχικά το αγροτικό του αυτοκίνητο στις 7 το απόγευμα, σταθμευμένο στο 10ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Ολυμπιάδας – ΚΕΟΑΧ.
Στο αγροτικό του αυτοκίνητο βρέθηκαν εργαλεία υλοτόμησης, με τις αρχές να εκτιμούν πως ο 76χρονος ενδεχομένως να είχε μεταβεί στην περιοχή για να συγκεντρώσει ξύλα. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν τελικά τον 76χρονο σε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων από το αγροτικό του αυτοκίνητο αλλά δυστυχώς ήταν νεκρός.

Πηγή: Ελευθερία

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το