Τοπικά

Ελαιοπερίβολα θα εκμισθώσει ο Δήμος Βόλου

Απόφαση για την εκμίσθωση δημοτικών ελαιοπερίβολων έλαβε χθες στη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου. Ειδικότερα θα εκμισθωθούν ένα ελαιοπερίβολο στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Λεχωνίων έκτασης πέντε στρεμμάτων με 200 ελαιόδεντρα, ένα ελαιοπερίβολο στη θέση «Μεταμόρφωση» με δύο ελαιοπερίβολο στη θέση «Κάραβος» 500 τ.μ. με 120 περίπου ελαιόδεντρα. Το κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα ορίστηκε στο ποσό των 55 ευρώ και για τα τρία.
Στην Τοπική Κοινότητα Άνω Λεχωνίων θα μισθωθεί ένα ελαιοπερίβολο 12 στρεμμάτων με ποσό πρώτης προσφοράς τα 130 ευρώ και στον Αγ. Βλάσιο δύο που βρίσκονται στη θέση «Μουρτάκια» και «Ντόβρουβα- Σπάτα» προς 30 ευρώ και τα δύο. Ελαιοπερίβολο έκτασης τριών στρεμμάτων θα εκμισθωθεί στην Τ.Κ. Αγίου Λαυρεντίου προς 30 ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίστηκε για 49 χρόνια. Πληροφορίες για τη διακήρυξη του διαγωνισμού παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Οικονομικών- Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας & Κληροδοτημάτων, Διεύθυνση: Λ. Ειρήνης 131 – Δημαρχείο πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας τηλ. 24213 53127 και 24213 53128.

Τρία δημοτικά ελαιοπερίβολα θα εκμισθωθούν επίσης στη Δημοτική Κοινότητα Αγριάς. Πρόκειται για ένα ελαιοπερίβολο με 147 δέντρα κάτω από το γήπεδο 5×5, ένα με 63 δέντρα δίπλα από το Γεωργιάδειο Δημοτικό Σχολείο και ένα με 30 δέντρα στη θέση Βαμβακιά. Η μίσθωση θα γίνει για ένα έτος. Τα ποσά πρώτης προσφοράς ορίστηκαν προς 50 ευρώ, 40 και 30 ευρώ αντίστοιχα.
Τρεις ακόμη δημοτικές εκτάσεις που βρίσκονται στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας και στην Τοπική Κοινότητα Σταγιατών για 49 χρόνια. Πρόκειται για μία χορτολιβαδική έκταση στη θέση «Προσκύνημα 1» Μελισσατίκων έκτασης περίπου 127 στρεμμάτων με κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 1.270 ευρώ, μία χορτολιβαδική έκταση στη θέση «Προσκύνημα 2» έκτασης 86 στρ. με ποσό 860 ευρώ και ένα ελαιοπερίβολο στη θέση «Μεϊντάνι» Σταγιατών έκτασης 10 στρεμμάτων προς 100 ευρώ για την κατώτατη προσφορά. Προς 30 ευρώ θα μισθωθεί δημοτικό ελαιοπερίβολο στη θέση «Σπαστήρας» στη Δράκεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το