Τοπικά

Ελάχιστη διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία Πηλίου “Θ”

thumbnail_Σ15 Φ1

Ελάχιστα είναι πλέον τα διαθέσιμα δωμάτια στα ξενοδοχεία του Πηλίου για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου με την πληρότητα να αγγίζει το 100%. Παράλληλα σε υψηλά ποσοστά θα κινηθεί η πληρότητα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας και την ερχόμενη εβδομάδα αγγίζοντας σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία και το 90%.
Ικανοποίηση επικρατεί στους ξενοδόχους του νομού για τη μεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία, η οποία έχει ουσιαστικά πιάσει ταβάνι. Και βέβαια στους δημοφιλείς προορισμούς του Πηλίου, όπως ο Αη-Γιάννης, έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.
Βέβαια προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου ήταν αναμενόμενο να υπάρχει πολύ μεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία όχι μόνο του Ανατολικού και Νότιου Πηλίου, αλλά και στον Βόλο, την Πορταριά, τη Μακρινίτσα και αλλού, όπως στο Κεντρικό Πήλιο.
Οι τουρίστες επιλέγουν τις πανέμορφες παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου για να περάσουν καλά, καθώς και τα ξεχωριστά ορεινά πηλιορείτικα χωριά με την πλούσια παράδοση συνδυάζοντας τη δροσιά με το όμορφο φυσικό περιβάλλον.

 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Ζαφείρης τόνισε πως υπάρχει ικανοποίηση από την πολύ μεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας που αγγίζει πλέον το 100%. Τα διαθέσιμα δωμάτια είναι ελάχιστα. Βέβαια οι ξενοδόχοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν να βρουν δωμάτιο ακόμη και αυτοί που θα έρθουν την παραμονή ή ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, χωρίς να έχουν κάνει κάποια κράτηση. Όσον αφορά στις τιμές αυτές ποικίλλουν και σε γενικές γραμμές αρχίζουν από τα 60 ευρώ πάντοτε για το δίκλινο.

 
Υψηλή πληρότητα παρατηρείται και στα νησιά των Βορείων Σποράδων, όπου έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες που καταφθάνουν από την Ευρώπη, αλλά και από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, όπως Βόλο, Άγιο Κωνσταντίνο, Κύμη, Μαντούδι, Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Ζαφείρης ανέφερε πως με τις υπάρχουσες ενδείξεις από κρατήσεις φαίνεται πως πολύ καλά από την άποψη της πληρότητας θα πάει η επόμενη εβδομάδα με την πληρότητα να διαμορφώνεται γύρω στο 90%.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το