Τοπικά

Εκπλήξεις και πλούσιο θέαμα στην 4η Λευκή Νύχτα που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα (photos)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Λευκή Νύχτα στα Φάρσαλα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, όπου το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων για τέταρτη συνεχή χρονιά!
Η βραδιά εξελίχτηκε σε μια μεγάλη γιορτή, αφού η πόλη των Φαρσάλων γέμισε κόσμο και οι καταστηματάρχες είδαν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν. Η μουσική από τους DJs ακουγόταν σε όλη την αγορά, εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μάγους , face painting και σκακιστικό παιχνίδι . Ο ουρανός φώτιζε όλη νύχτα από τα βεγγαλικά.
Η ξαφνική βροχή δημιούργησε μια μικρή αναστάτωση αλλά τελικά η βραδιά συνεχίστηκε και η live μουσική στην πλατεία Λαού χάρισε όμορφες στιγμές στο κοινό.

Η κλήρωση για τις 10 δωροεπιταγές , δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της ξαφνικής βροχόπτωσης . Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου θα προβεί στην κλήρωση της λαχειοφόρου την Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου.
Οι τυχεροί της κλήρωσης , θα ενημερωθούν για να παραλάβουν τις δωροεπιταγές από τα γραφεία του συλλόγου και να τις εξαργυρώσουν στα καταστήματα της πόλης που συμμετείχαν στη Λευκή Νύχτα.
Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία η 4η Λευκή Νύχτα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το