ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νέος πρόεδρος του σωματείου της ΑΓΕΤ

Τοπικά

Οδηγούσε μεθυσμένος στο κέντρο του Βόλου

Τοπικά

Σεισμός 2,2 Ρίχτερ κοντά στην Αλόννησο

Τοπικά

Πέθανε ο Ιωάννης Λάνης

Τοπικά

Με τις πυτζάμες στο κέντρο του Βόλου

Τοπικά

Χτύπησε στο κεφάλι 6χρονος από τη Σκόπελο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Το πρώτο τρέιλερ του Survivor 3

Θ Plus

Απεβίωσε ο 53χρονος Νικόλαος Ρεντίφης

Τοπικά

Τοπικά

«Έκοψε» 6.676 κλήσεις η Δημοτική Αστυνομία Βόλου το 2017

Συνολικά 6.676 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου σε όλη τη διάρκεια του 2017. Από αυτές οι 1.735 παραβάσεις αφορούν στον ΚΟΚ, ενώ οι 4.941 το ΣΕΣ, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του προηγούμενου έτους. Από τις 257 ενστάσεις που κατέθεσαν οδηγοί, έγιναν δεκτές οι 220, ενώ με βάση τα στοιχεία καταδεικνύεται ότι η παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους κυριάρχησε για μια ακόμη χρονιά στην πόλη του Βόλου.

Τον Ιανουάριο του 2017 οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν συνολικά 235 παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ). Από αυτές οι 9 αφορούσαν παράνομη στάθμευση βάσει του ΚΟΚ και 226 για ελεγχόμενη στάθμευση. Οι παραβάσεις του ΚΟΚ βεβαιώθηκαν στους πεζοδρόμους Μεταμορφώσεως, Σπ. Σπυρίδη και Ερμού.

Το δίμηνο Φεβρουάριος- Μάρτιος

Συνολικά 1.037 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου το δίμηνο Φεβρουάριος- Μάρτιος.

Πιο αναλυτικά η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1 έως 28 Φεβρουαρίου 2017 βεβαίωσε 52 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 237 παραβάσεις για ελεγχόμενη στάθμευση. Συνολικά τον περασμένο Φεβρουάριο «κόπηκαν» 289 κλήσεις.

748 κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ και ΣΕΣ «κόπηκαν» τον μήνα Μάρτιο από τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 152 κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ και 596 κλήσεις για παραβάσεις ΣΕΣ.

Να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αφορούσε στην παράνομη στάση και στάθμευση, στάθμευση σε πεζοδρόμους, φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε ώρες εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου, την κατάληψη λεωφορειόδρομων, καθώς και παράνομη στάθμευση σε διπλή σειρά και σε πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του μηνός Μαρτίου, για παράνομη στάση- στάθμευση βεβαιώθηκαν 53 κλήσεις, φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε ώρες εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου 34 κλήσεις, για στάθμευση σε πεζοδρόμους 55 κλήσεις, για κατάληψη πεζοδρομίου 3 κλήσεις, για παράνομη στάθμευση σε διπλή σειρά 3 κλήσεις και για κατάληψη λεωφορειόδρομων 4 κλήσεις.

Τον Απρίλιο

Συνολικά 377 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου τον Απρίλιο.

Πιο αναλυτικά, η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1 έως και 30 Απριλίου βεβαίωσε 118 κλήσεις για παράνομη στάθμευση – ΚΟΚ και 259 κλήσεις για ελεγχόμενη στάθμευση – ΣΕΣ.

Να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αφορούσε στην παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμους (51), πεζοδρόμια (16), στις οδούς Ιάσονος- Κ. Καρτάλη και Δημητριάδος (47), ενώ οι υπόλοιπες παραβάσεις αφορούσαν στη στάθμευση σε διπλή σειρά, την κατάληψη λεωφορειόδρομου και διάβασης πεζών.

Τον Μάιο

Συνολικά 756 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) βεβαιώθηκαν τον μήνα Μάιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημοτικής Αστυνομίας 325 κλήσεις για παράνομη στάθμευση – ΚΟΚ και 431 κλήσεις για ελεγχόμενη στάθμευση – ΣΕΣ.

Αναλυτικότερα, οι παραβάσεις του ΚΟΚ αφορούσαν 50 κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμους, 85 σε Ιάσονος- Δημητριάδος, 102 σε Ιάσονος- Δημητριάδος- Κ. Καρτάλη, 55 σε πεζοδρόμια, 7 σε λεωφορειόδρομο, 5 για διπλή σειρά, 9 σε θέσεις ΑμεΑ, 8 στην πλατεία Ελευθερίας και 4 σε διαβάσεις πεζών.

«Βροχή» οι κλήσεις το καλοκαίρι

Σε 1.968 ανήλθαν οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) βεβαίωσε στο τρίμηνο του καλοκαιριού η Δημοτική Αστυνομία στην πόλη του Βόλου. Από τα στοιχεία της Υπηρεσίας προκύπτει ότι τον Ιούνιο «κόπηκαν» συνολικά 563 κλήσεις, τον Ιούλιο 753 και τον Αύγουστο 652.

Κατά τον μήνα Ιούνιο οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν 411 κλήσεις στο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης και 152 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αφορούσε στην παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, στις οδούς Ιάσονος, Δημητριάδος, Αντωνοπούλου, Τοπάλη, Σπ. Σπυρίδη, Κ. Καρτάλη, ενώ οι υπόλοιπες παραβάσεις αφορούσαν στη στάθμευση σε διπλή σειρά, την κατάληψη λεωφορειόδρομου, διάβασης πεζών και ραμπών ΑμεΑ.

Για το χρονικό διάστημα από 3 έως 31 Ιουλίου βεβαιώθηκαν 212 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση βάσει του ΚΟΚ και 523 παραβάσεις για ελεγχόμενη στάθμευση.

Τον Αύγουστο η Δημοτική Αστυνομία «έκοψε» 131 κλήσεις για παράνομη στάθμευση ΚΟΚ και 521 για ελεγχόμενη στάθμευση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων αφορούσε στην παραβίαση πινακίδας απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, στάθμευση σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, λεωφορειόδρομους και σε θέσεις ΑμεΑ.

Τον Σεπτέμβριο

678 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου τον μήνα Σεπτέμβριο.

Πιο αναλυτικά η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2017 βεβαίωσε 204 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 474 παραβάσεις για ελεγχόμενη στάθμευση (ΣΕΣ).

Οκτώβριος- Νοέμβριος

Συνολικά 714 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου τον μήνα Οκτώβριο. Πιο αναλυτικά η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2017 βεβαίωσε 166 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 548 παραβάσεις για ελεγχόμενη στάθμευση (ΣΕΣ).

Λίγο πάνω από τις μισές κλήσεις, σε σχέση με τον Οκτώβριο, βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν 392 κλήσεις, από τις οποίες οι 113 αφορούν παράνομη στάθμευση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 279 στο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Τον Δεκέμβριο

Συνολικά 154 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) βεβαίωσε τον μήνα Δεκέμβριο η Δημοτική Αστυνομία στην πόλη του Βόλου.

Πιο αναλυτικά, η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου βεβαίωσε μόλις δυο κλήσεις για παράνομη στάθμευση – ΚΟΚ και 152 κλήσεις για ελεγχόμενη στάθμευση – ΣΕΣ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το