Τοπικά

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογικά κέντρα στη Μαγνησία

Μέχρι τις 8 το βράδυ θα διαρκέσουν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη νέας Κεντρικής Επιτροπής και προέδρου.

Στη Μαγνησία δικαίωμα ψήφου για την Κεντρική Επιτροπή έχουν 1.000 παλιά μέλη, ωστόσο, την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών μπορούν να εγγραφούν και να ψηφίσουν για την εκλογή προέδρου όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, πληρώνοντας 3 ευρώ.

Η ψηφοφορία είναι πανθεσσαλική και από τη διαδικασία θα αναδειχθούν 12 άτομα για την Κεντρική Επιτροπή, ενώ με την ποσόστωση 50% θα εκλεγούν έξι άνδρες και έξι γυναίκες, ενώ εκτιμάται ότι από τη Μαγνησία θα εκλεγούν τέσσερα άτομα.

Κάλεσμα για συμμετοχή στις σημερινές εκλογές απευθύνει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.
Όπως αναφέρει σχετικά: «Καλούμε τα μέλη, τους φίλους, τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Νομού Μαγνησίας, όλους όσοι αντιμετωπίζουν καθημερινά τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί μια κυβέρνηση, ιδεολογία της οποίας είναι τα συμφέροντα των λίγων, να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στις 15 Μαΐου ψηφίζοντας, τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό:
Για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με το θλιβερό ρεκόρ της πρωτιάς σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους. Για την πεισματική τους άρνηση, παρά την πανδημία, να ενισχύσουν τη δημόσια Υγεία και τη δημόσια Παιδεία. Για την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Για τον περιβαλλοντοκτόνο νόμο Χατζηδάκη. Για την περιφρόνηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων με την έξαρση του κρατικού αυταρχισμού απέναντι σε κινητοποιήσεις εργαζόμενων και νεολαίας. Για την αδιαφορία τους για τον αγροτικό κόσμο και όλους τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες. Για την άθλια αντιμετώπιση της ακρίβειας με τις τραγικές συνέπειες στους λογαριασμούς και στον πληθωρισμό. Για την ανευθυνότητά τους στο θέμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που οδηγεί τη χώρα μας σε εμπλοκή σε τυχοδιωκτικές επιλογές.
Ψηφίζουμε για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα πως αυτή, η κυβέρνηση της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, πρέπει να φύγει χθες και να ανοίξει ο δρόμος για μια κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Εκλογικά κέντρα Μαγνησίας
Τα εκλογικά κέντρα στη Μαγνησία είναι τα εξής:
Δήμος Βόλου: Ξενοδοχείο «Κυψέλη», Αγ. Νικολάου 1 – Αργοναυτών, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ιωνίας, Προύσης – Λεωφόρος Ειρήνης, πρώην Δημαρχείο Ν. Αγχιάλου, πρώην Δημαρχείο Αγριάς.
Δήμος Αλμυρού: Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλμυρού, Βασιλέως Κωνσταντίνου 99.
Δήμος Ρήγα Φεραίου: Δημαρχείο, Βελεστίνο.
Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Πρώην Πέτρινο, Αγ. Κυριακή, Κεντρική οδός Ζαγοράς.
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Κτήριο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, Ευδόξιο Πολιτιστικό Κέντρο Μηλεών (μόνο για νέα μέλη).
Δήμος Σκοπέλου: Δημοτικό κατάστημα «Ξενία».
Δήμος Σκιάθου: Γυμνάσιο Σκιάθου (μόνο για νέα μέλη).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το