Τοπικά

Έκλεισε 30 χρόνια λειτουργίας το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τα 30 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε σήμερα το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Π.Ε.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Παπαστράτου του παραλιακού συγκροτήματος, παρουσιάστηκε μουσικοχορευτικό δρώμενο από τη διδάσκουσα του Π.Τ.Π.Ε. κ. Ελένη Τσομπανάκη, με τους/τις φοιτητές/τριές της και από την ΕΕΠ του Π.Θ. κ. Μαρία Θωΐδου με τα Μουσικά Σύνολα του Π.Θ.
Η εκδήλωση περιλάμβανε, επίσης, τραγούδια και δρώμενα από τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας με τη Νηπιαγωγό κ. Ελένη Καραδήμου και του 2ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδος-Κάτω Λεχωνίων με τις Νηπιαγωγούς Ελευθερία Παπαϊωάννου και Θεοδοσία Τσορμπατζόγλου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν καθηγητές, απόφοιτοι και φοιτητές του Τμήματος, ενώ έγινε επίσης παρουσίαση του επετειακού τόμου για τα 30 χρόνια λειτουργίας από τον Πρόεδρο του Π.Τ.Π.Ε. καθηγητή κ. Απόστολο Μαγουλιώτη.
Τα ερευνητικά ευρήματα εργασίας με θέμα «Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον του Π.Τ.Π.Ε. μέσα από τις αντιλήψεις των αποφοίτων», παρουσίασαν η διδάκτορας κ. Δέσποινα Στύλα και ο κ. Δημήτριος Μαντζάρης.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Π.Τ.Π.Ε., επίκουρος καθηγητής κ. Κων/νος Μάγος μίλησε για τις δράσεις εξωστρέφειας του Π.Τ.Π.Ε.», ενώ οι καθηγήτριες Βασιλεία Χρηστίδου και Φάννυ Μπονώτη παρουσίασαν «Σκέψεις για το Μέλλον του Τμήματος».


Ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή αποφοίτων του Π.Τ.Π.Ε και του κοινού και η εκδήλωση έκλεισε με μικρή μουσική συναυλία από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο και φοιτήτριες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το