Τοπικά

Εκδήλωση-τιμή στις μητέρες από την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης «ΚΑΜΙΝΑΔΑ»

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου, η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης «ΚΑΜΙΝΑΔΑ». Η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή και σκοπό είχε να τιμηθούν οι μανούλες.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με ξεχωριστές ποδηλατοδράσεις από την ομάδα Ride my Bike

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Μαΐου η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου μαζί με το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης «ΚΑΜΙΝΑΔΑ» διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία μία ξεχωριστή εκδήλωση στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, για να τιμήσουν τις μανούλες.
Γονείς και παιδιά μοιράστηκαν στιγμές ξενοιασιάς και δημιουργίας με μουσική, χορό, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες.
Με έμπνευση τα συναισθήματα, τις μνήμες και τις εικόνες από τις στιγμές με τις μανούλες τους, τα παιδιά δημιούργησαν δώρα καρδιάς για να χαρίσουν στις μαμάδες τους.
Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με ξεχωριστές ποδηλατοδράσεις από την ομάδα Ride my Bike. Μετά τις δραστηριότητες, προσφέρθηκαν κεράσματα στα παιδιά και τους γονείς από την ΕΛΕΠΑΠ.

Γονείς και παιδιά μοιράστηκαν στιγμές ξενοιασιάς και δημιουργίας με μουσική, χορό, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, την κ. Ελένη Παπαρήγα-Δανού και τους συνεργάτες της «ΚΑΜΙΝΑΔΑ», τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς κ. Ζωή Γεροστάθη, τους υπευθύνους του Ergon Showground, την ομάδα Ride my Bike – συνεργάτη της «ΚΑΜΙΝΑΔΑ», την κ. Δήμητρα Κλένδρου για τη δημιουργία της αφίσας, τον κ. Λευτέρη Πλαβό για τη φωτογράφιση της εκδήλωσης, την εταιρεία Antopack, τo αρτοποιείο του κ. Δημητρίου Γκίκα, το κατάστημα «Διά τυρός» του κ. Γεωργίου Καρακάνα, τη βιομηχανία αναψυκτικών «ΕΨΑ», το ζαχαροπλαστείο Μελίνι, τη βιομηχανία μπισκότων Παπαδόπουλος, τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
«Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, μικρούς και μεγάλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με νέες εκπλήξεις. Χρόνια πολλά μαμά» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το