Τοπικά

Εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ ο Δ. Νταόπουλος: “Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό γραφείο, ανήκω στη Νέα Δημοκρατία”

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας έθεσε σήμερα ο κ. Δημοσθένης Νταόπουλος και ζήτησε από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα, ο κ. Νταόπουλος δήλωσε πως δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό γραφείο, αλλά στη Νέα Δημοκρατία και σημείωσε πως το κόμμα και τοπικά χρειάζεται περισσότερη ανανέωση και εκσυγχρονισμό.
Ο κ. Νταόπουλος εξαπέλυσε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως έχει αποδειχθεί προ πολλού ως «η προσωποποίηση της διπλής ηθικής».

«Το πολιτικό τους ύφος είναι χυδαίο, η γλώσσα ξεδιάντροπη, ο τρόπος σκέψης ύπουλος, η αντίληψη περί δικαίου αυθαίρετη, η επιχειρηματολογία υποκριτική. Ο μικρός κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των ΑΝΕΛ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, δεν έχει ούτε πολιτικό πρόγραμμα ούτε πολιτικό μέλλον. Η ηθική επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έλθει ποτέ. Ούτε αυτή ούτε κάποια άλλη. Αυτό που απέξω μοιάζει με μεταρρύθμιση του κράτους είναι στην πραγματικότητα προπέτασμα καπνού. Για να βγει από την κρίση, για να μη θέτει μόνη της εμπόδια στον εαυτό της, η Ελλάδα χρειάζεται πρωτίστως ένα πράγμα: τον νέο άνθρωπο. Μόνο μια Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να ανατρέψει ριζικά και οριστικά αυτή την πορεία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης σημείωσε πως η ΝΟΔΕ Μαγνησίας προχώρησε σε στοχευμένες θεματικές δράσεις, καλλιέργησε για πρώτη φορά κλίμα Πανθεσσαλικής συνείδησης και η σημερινή ΝΟΔΕ αποτελείται από νέα στελέχη που θέλουν να προσφέρουν:
«Καλλιεργήσαμε για πρώτη φορά, κλίμα Πανθεσσαλικής συνείδησης με την συμμετοχή σε κοινές δράσεις και συνεργασίες με όλες τις υπόλοιπες ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας. Οι μόνιμα διευρυμένες συνεδριάσεις μας, καθιέρωσαν τις ανοικτές πόρτες και την ενθάρρυνση συμμετοχής προς όλους. Το αποδεικνύει και η σημερινή μας ΝΟΔΕ, όπου αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από νέα στελέχη που έχουν την θέληση να προσφέρουν. Η Νέα Δημοκρατία, συνεχίσει να πολιτεύεται χωρίς να διχάζει, αντλώντας στελέχη και μέσω του Μητρώου Στελεχών που έχει καθιερώσει, προτείνοντας μεταρρυθμίσεις αντί παροχών».

Ο κ. Νταόπουλος τόνισε πως ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και όχι σε κάποιο πολιτικό γραφείο ενώ πρόσθεσε πως ο τελικός στόχος είναι η αυτοδυναμία στις εκλογές για το μέλλον του τόπου:
«Έχω την τύχη και τη δυνατότητα να συνεργάζομαι αρμονικά με το βουλευτή του κόμματος, την πρώην Υφυπουργό και το σύνολο των πολιτευτών. Δεν ανήκω οργανικά, ουσιαστικά ή τυπικά σε κανένα πολιτικό γραφείο, ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Τέλος, είναι πεποίθηση μου ότι το κόμμα και τοπικά χρειάζεται περισσότερη ανανέωση και εκσυγχρονισμό. Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό μας. Όσοι είμαστε σήμερα εδώ και όσοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου είναι στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά. Τελικός στόχος είναι η αυτοδυναμία στις εκλογές για το μέλλον του τόπου μας, μακριά από ακρότητες και λαϊκισμούς. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συστρατευτούμε στον αγώνα για την πατρίδα και τους πολίτες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το