ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Πολιτισμός

Εικαστικές και λογοτεχνικές διαδρομές στον Δίαυλο

Λέξεις και εικόνες, λογοτεχνία και εικαστικές τέχνες. Δύο όψεις της ανθρώπινης δημιουργίας που τις χωρίζει ένα χάσμα εκφραστικών μέσων, αλλά τις ενώνουν οι γέφυρες της επικοινωνίας και η ανάγκη για ταξίδι, για απόδραση από την πραγματικότητα.

Το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου παρουσιάζει τη σύμπραξη των τμημάτων Δημιουργικής Γραφής με το Εργαστήρι Εικαστικών Κατασκευών, την Πέμπτη 24 Μαΐου, ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαύλου, Σκενδεράνη 11. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα συνύπαρξη των δύο αξιόλογων εργαστηρίων, όπου θα παρουσιαστούν έργα συμμετεχόντων στα τμήματα Πεζογραφίας, Ποίησης, Ταξιδιωτικής και Αστυνομικής Λογοτεχνίας, ενώ ταυτόχρονα μαθητές του εργαστηρίου Εικαστικών Κατασκευών θα εκθέσουν τα έργα τους, τολμώντας ένα νοητό ταξίδι στην Τέχνη και τη Δημιουργία.
Υπεύθυνος επιμορφωτής στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής είναι ο Γιάννης Αντάμης (M.A. Creative Writing) και στο εργαστήριο Εικαστικών Κατασκευών ο Βαγγέλης Πατσέας, γλύπτης και κεραμίστας. Επίσης, υπεύθυνος για την ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνων- φωτογραφιών, είναι ο Δημήτρης Αρχοντής, επιμορφωτής των τμημάτων εκμάθησης Η/Υ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το