Τοπικά

Εγκρίθηκε η μελέτη για εκβάθυνση του Κραυσίδωνα

krafsidonas

Εγκρίσεις μελετών, τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.282.933,95 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σε ότι αφορά το Νομό Μαγνησίας, εγκρίθηκε η μελέτη «Εκβάθυνση χειμάρρου Κραυσίδωνα στο ύψος της σιδηροδρομικής γέφυρας του ΟΣΕ» και αποφασίστηκε η συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 36.575,43 €(με ΦΠΑ). Επίσης εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα δημοπρασιών για σειρά έργων στις Βόρειες Σποράδες. Οι αποφάσεις αυτές αφορούν συγκεκριμένα:
Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση του κτιρίου στην οδό Ουρανίτσης 5 στη Σκιάθο και μετατροπή του σε Εκθεσιακό Χώρο» Προϋπολογισμός: “53.900,00 €” (με ΦΠΑ).
Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδού από θέση Αλώνια προς Βρυσίτσα στην Αλόννησο». Προϋπολογισμός: “435.000,00 €” (με ΦΠΑ)
Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Βελτίωση γηπέδου και κατασκευή λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων στη θέση Κοπρισιές στην Αλόννησο», Προϋπολογισμός: “405.000.00 €” (με ΦΠΑ).
Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενης οδού προς Τζώρτζη Γιαλό στην Αλόννησο». Προϋπολογισμός: “188.500.00 €” (με ΦΠΑ).
Έγκριση τευχών μελέτης δημοπράτησης του έργου: «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στον οικισμό Χώρα Αλοννήσου», έγκριση δημοπράτησης με ανοιχτό διαγωνισμό και σύσταση επιτροπής διαγωνισμού. Προϋπολογισμός έργου: 631.500,00 € (με ΦΠΑ).
Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Βελτίωση Οδού προς Ι.Μ Ευαγγελισμού στη Σκόπελο».Προϋπολογισμός: 450.000,00 €” (με ΦΠΑ).
Έγκριση τευχών μελέτης δημοπράτησης του έργου: «Βελτίωση οδοστρώματος στην περιοχή Ξάνεμος (από το αεροδρόμιο έως την παραλία Ξανέμου στη Σκιάθο», έγκριση δημοπράτησης με ανοιχτό διαγωνισμό και σύσταση επιτροπής διαγωνισμού. Προϋπολογισμός έργου: 425.000,00 € (με ΦΠΑ).
Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Βελτίωση κτιριακών υποδομών και αύλειου χώρου παιδικού σταθμού Δήμου Σκιάθου». Προϋπολογισμός: “80.000.00 €” (με ΦΠΑ).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το