Τοπικά

Εφικτός ο στόχος για τη Μαγνησία να γίνει διαμετακομιστικός κόμβος διεθνούς εμβέλειας – Photos

Το γεγονός ότι η Μαγνησία έχει τη δυνατότητα να γίνει διαμετακομιστικός κόμβος διεθνούς εμβέλειας, τονίστηκε σε επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα AHEPA HJ 13 Argonauts Volos στο ανοιχτό θεατράκι του Αναύρου, με θέμα : «Μαγνησία 2030: Ένα διαμετακομιστικό κέντρο με διεθνή εμβέλεια».
Ο Πρόεδρος του τμήματος AHEPA HJ 13 Argonauts Volos Λάμπρος Βελούδος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στην εκδήλωση θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι τα επόμενα χρόνια για να καταστεί η Μαγνησία διαμετακομιστικός κόμβος διεθνούς εμβέλειας». Μάλιστα συμπλήρωσε ότι οΙ AHEPA αποτελούν και επενδυτικό πόλο αλλά και να δείξουν στο κοινό – πολίτες τι να περιμένουμε μέχρι το 2030.
Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλος, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Αναλύουμε τα έργα και τις δομικές παρεμβάσεις για να καταστεί η Μαγνησία διαμετακομιστικός κόμβος με διεθνή εμβέλεια και μέσα στην επόμενη δεκαετία να καταφέρει να διαμορφώσει νέες θέσεις εργασίες, συνθήκες ευημερίας, ρυθμούς ανάπτυξης για την περιοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει παρεμβάσεις όσον αφορά στο λιμάνι, στον σχεδιασμό νέας γραμμής, στο εμπορευματικό κέντρο στο Δήμο Ρ.Φεραίου και στην αξιοποίηση του λιμανιού και των άλλων υποδομών της χώρας και σε ένα πλαίσιο συνεργασίας θα συνεχίσουμε την συνεργασία την επόμενη περίοδο».

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στη “Θ”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το