Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή στα 61 του ο Γιάννης Σεφαλίδης

?????????????

Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Σεφαλίδης, πολύ γνωστός στην Ν. Ιωνία. Ο Γιάννης Σεφαλίδης ήταν γνωστός για την κοινωνική και πολιτική του δράση στους κόλπους της Αριστεράς, αρχικά στο ΚΚΕ και μετά μέχρι τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα φοιτητικά του χρόνια, ήταν μπροστάρης στους αγώνες της μεταπολίτευσης για την υπεράσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και των ιδανικών της Αριστεράς.
Οι φίλοι του, οι συνάδελφοί του, τον γνώριζαν με το προσωνύμιο «ο Γιαννάκος» ή αλλιώς «Κανόνι».
Αποτελούσε μια φυσιογνωμία στη Ν. Ιωνία και ήταν πάντα κοντά στην ομάδα της Νίκης Βόλου.
Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στη Νέα Ιωνία και το Βόλο, ήταν γεμάτη με αγώνες, συμμετοχή στα κοινά, πάντα δίπλα σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζονταν για το δίκαιό του.
Όσοι τον έζησαν από κοντά θα θυμούνται το μοναδικό χιούμορ του, αλλά και τις αξίες του, την αξιοπρεπή συμπεριφορά του. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ακόμη και τα τελευταία χρόνια, που με μεγάλη λεβεντιά, σήκωσε τον σταυρό της ασθένειάς του.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου στις 12μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Βόλο. Ο Γιάννης Σεφαλίδης αφήνει πίσω του, τη μητέρα του Αφροδίτη, τη σύζυγό του Αργυρώ, τις κόρες του, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το