Αθλητισμός

Έχασε έναν πολύτιμο βαθμό μέσα από τα χέρια του ο Ολυμπιακός Βόλου

Μέχρι το 91’ ο Ολυμπιακός Βόλου κρατούσε έναν πολύτιμο βαθμό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας. Στο λεπτό εκείνο, ο Κούτσιας σκόραρε για τον «δικέφαλο του Βορρά», πέτυχε το 2-1, με το βολιώτικο συγκρότημα να γνωρίζει την 16η φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα και να παραμένει στην προτελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ολυμπιακός δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, η ομάδα αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, από το παιχνίδι με την Ξάνθη στη Νεάπολη, έχοντας απολογισμό στο διάστημα αυτό πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό με δύο βαθμούς συγκομιδή σε επτά αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός να βρίσκεται καθηλωμένος στη ζώνη του υποβιβασμού, με τα πράγματα να έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα, αν και μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία υπάρχουν.

Θα πρέπει, ωστόσο, να γίνουν πολλά τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (ο Ολυμπιακός θα δώσει πέντε παιχνίδια καθώς εκκρεμεί και το εξ αναβολής ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη), προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνίζονται και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται να βάλει τρεις ομάδες από κάτω στη βαθμολογία, απέχοντας πέντε βαθμούς από την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό και έξι βαθμούς από τον Πιερικό. Αξίζει να σημειώσουμε, πως και η Καβάλα έχει παιχνίδι λιγότερο να δώσει, το εξ αναβολής με την Αναγέννηση Καρδίτσας εντός έδρας.

Για να ελπίζει σε παραμονή ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να νικήσει πάση θυσία στο γήπεδό του τα δύο ματς που έχει να δώσει, με Τρίκαλα αύριο Τετάρτη και με τον Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη του Πάσχα (27/4) και θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο νίκες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΑΕΛ, Πιερικό (εξ αναβολής) και ΟΣΦΠ Β’. Μπορεί να το καταφέρει, όταν η ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα έχει να επιδείξει μόλις πέντε νίκες από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου;

Επίσης, θα πρέπει να δούμε τί θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι μετά την ήττα που γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας από την Καβάλα εντός έδρας μπαίνει και αυτός σε περιπέτειες. Η ομάδα της Φιλιππούπολης έχει 28 βαθμούς.΄

Πάλεψε με ΠΑΟΚ Β’
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ οι παίκτες του Ολυμπιακός πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα και βρέθηκαν μια… ανάσα από το να πάρουν την ισοπαλία. Για δεύτερη φορά φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται γκολ στις καθυστερήσεις και χάνουν πολύτιμους βαθμούς. Είχε προηγηθεί το ματς με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στις 20/3, με τον Ολυμπιακό να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 95’.

Οι «ερυθρόλευκοι», πλέον, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, παρά να προσπαθήσουν μέχρι τέλους, μήπως και καταφέρουν να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λιγκ 2. Δύσκολο, αλλά όσο υπάρχουν ακόμη ελπίδες, θα πρέπει να παλέψουν.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ελληνόκτητο πλοίο δέχθηκε πυραυλική επίθεση από τους Χούθι

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν σήμερα πυραυλική επίθεση εναντίον ελληνόκτητου φορτηγού πλοίου που έπλεε…

23 Μαΐου 2024

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή για την ακρίβεια – Για πρώτη φορά επιβάλλονται πρόστιμα και εισπράττονται, λέει ο Σκρέκας

Υψηλοί τόνοι με επίκεντρο την ακρίβεια, επικράτησαν στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ των Υπουργών, Ανάπτυξης,…

23 Μαΐου 2024

Κύκλωμα ναρκωτικών: Με… πλούσια δράση ο «Pablo» και ο Αλβανός αρχηγός

Βαρύ ποινικό παρελθόν έχουν δύο από τα βασικά μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών που ετοιμάζονταν να…

23 Μαΐου 2024

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση τζίρου 3,4% στο α’ τρίμηνο – Οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες μεταβολές

Σε 15,69 δισ. ευρώ ανήλθε ο τζίρος των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου της χώρας το…

23 Μαΐου 2024

ΔΟΥ Χαλκίδας: Νέοι διάλογοι ντροπής με τους διεφθαρμένους εφοριακούς – «Δώσε 20.000 και σε ξεχνάμε»

Οργή και σάλο προκαλούν οι διάλογοι που κατέγραψαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της…

23 Μαΐου 2024

Ο Κουτσούμπας κάνει… πρεμιέρα στο TikTok και τα «βάζει με τη ΔΑΠ»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αν και αγαπημένο πρόσωπο στα social media με τις ατάκες του να…

23 Μαΐου 2024