Τοπικά

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Την υπόθεση του 53χρονου που σκοτώθηκε αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας

Την υπόθεση του 53χρονου που σκοτώθηκε στο τραγικό τροχαίο στη Ρουμανία, στις 23 Δεκεμβρίου, αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Το μοιραίο λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ο 53χρονος προσέκρουσε σε μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει. Σύμφωνα με ανακοίνωση, την υπόθεση θα αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος και το γραφείο του, τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες για τη χρηματική αποζημίωση της οικογένειας του νεκρού.

Η ανακοίνωση Κούγια
«Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιου Κούγια επέλεξαν οι συγγενείς του αείμνηστου Ν.Χ. για να τους εκπροσωπήσει τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως λόγω της ψυχικής τους οδύνης, εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου στο τραγικό δυστύχημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Κατόπιν αυτής της εντολής το δικηγορικό μας γραφείο θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία τόσο από την ποινική δικογραφία, η οποία δημιουργήθηκε από τις διωκτικές Αρχές της Ρουμανίας, αλλά και όλα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για τους υπαιτίους αυτής της τραγωδίας ( υπαίτιος οδηγός και ιδιοκτήτρια εταιρεία του ζημιογόνου αυτοκινήτου, η οποία έχει αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη του ζημιογόνου λεωφορείου και του υπαίτιου οδηγού του).

Το δικηγορικό γραφείο μας θα διερευνήσει την εκδοχή της ευθύνης των αρμόδιων υπηρεσιών της Ρουμανίας για τη βαριά κατασκευή, η οποία προειδοποιούσε για το επιτρεπόμενο ύψος των διερχόμενων οχημάτων, εάν αυτή ήταν σύννομη».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το