Αθλητισμός

Δύσκολο έργο ο Θησέας απέναντι στον ΑΟ Υπάτου

Μετά την ήττα στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα, στον Θησέα έχουν συνειδητοποιήσει ότι ρεαλιστικές ελπίδες για την παραμονή δεν υπάρχουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ομάδα θα εγκαταλείψει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Σήμερα στις 15.00 θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Α.Ο. Υπάτου και θα επιδιώξει να του κάνει τη… ζημιά.

Σημειώνεται ότι το ματς θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας, το γήπεδο της Αγριάς, μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης, με τη λύση του Βασδέκειου για τα τελευταία παιχνίδια έδρας να εγκαταλείπεται.

Σύμφωνα με τον τεχνικό Δημήτρη Κόφφα οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν το καλύτερο: «Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ισχυρή ομάδα που πάει για τον τίτλο. Εμείς μείναμε πολύ πίσω στη βαθμολογία, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Θα παίξουμε και για την ιστορία μας, αφού ας μην ξεχνάμε ότι εκπροσωπούμε έναν σύλλογο με 95 χρόνια παρουσίας στους αθλητικούς χώρους. Όποιοι και να παίξουν θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το θετικό είναι πως οι παίκτες που απουσίασαν από το ματς της Τετάρτης προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Το ρόστερ του Θησέα είναι το εξής: Δημήτρης Κοντοστάθης, Αργύρης Κουτσιρίμπας Μάνος Ιακωβίδης, Θόδωρος Κουκουτής, Βασίλης Δημουλάς, Γιώργος Αλμασίδης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Μασούρας, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Άγγελος Αλμπανίδης, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιάννης Κουτσούκης, Ευθύμης Θεοδωρίδης, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Άγγελος Μάρκου, Δημήτρης Λίτσος, Αλέξανδρος Σιώμος.

Η διαιτητική τριάδα που ορίστηκε αποτελείται από τους Νίκο Παπακωνσταντίνου, Νικηφόρο Φαρμάκη, Ιωάννη Σελέλη, με τους δύο πρώτους να ανήκουν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον τελευταίο στην ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Τζιόλας της ΕΠΣ Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το