Τοπικά

Δυο πλοηγούς και έναν κυβερνήτη πλοηγίδας θα προσλάβει το Λιμεναρχείο Βόλου

limenarxeio volou]

Στην πρόσληψη δύο έκτακτων πλοηγών για την πλοήγηση πλοίων στα λιμάνια δικαιοδοσίας Πλοηγικού Σταθμού Βόλου (Βόλος/Κεντρικός Λιμένας) που περιλαμβάνονται στις περιοχές από Φανό Σέσκλου έως τον όρμο Αγριάς καθώς και στα λιμάνια Στυλίδας, Τσιγγελίου Αλμυρού και Αχλαδίου Φθιώτιδας όπου εκτείνονται τα όρια δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, πρόκειται να προχωρήσει το Λιμεναρχείο Βόλου.

Ειδικότερα, η προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη ενός έκτακτου Πλοηγού για την εξυπηρέτηση του λιμένα Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδας και ενός έκτακτου πλοηγού για την εξυπηρέτηση των λοιπών λιμένων αρμοδιότητας Π.Σ. Βόλου, για χρονικό διάστημα οκτώ (08) μηνών με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ( ΙΔΟΧ) .
Ακόμη, προκηρύσσεται η θέση ενός έκτακτου κυβερνήτη πλοηγίδας για την Π.Υ 61 του λιμένα Βόλου (Βόλος/Κεντρικός Λιμένας) για χρονικό διάστημα οκτώ (08) μηνών με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών , με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Η ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει την 23-03-2016. Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας) καθημερινά, εργάσιμες μέρες και ώρες από 09-03-2016 έως και 23-03-2016.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το