Τοπικά

Δυο νέα πάρκινγκ, στο Τελωνείο και στα Πευκάκια, προωθεί ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Η δημιουργία δυο νέων χώρων στάθμευσης περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων της ΟΛΒ Α.Ε. για την επόμενη 5ετία.

Το πρώτο πάρκινγκ πρόκειται να διαμορφωθεί στον χώρο μεταξύ Τελωνείου και Ιχθυαγοράς, στην είσοδο του κεντρικού ιστού της πόλης, ενώ το δεύτερο σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στα Πευκάκια, με σκοπό για τη στάθμευση μεγάλων οχημάτων (φορτηγά, πούλμαν κ.λ.π.), ώστε να απελευθερωθούν χώροι στους δρόμους της πόλης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. Θρ. Σταυριδόπουλο, η δημιουργία του πάρκινγκ πίσω από το Τελωνείο θα προωθηθεί άμεσα, καθώς απαιτούνται απλές παρεμβάσεις, όπως επίστρωση του χώρου και διαμόρφωση εισόδου – εξόδου με μπάρες. Υπολογίζεται ότι η προκήρυξη για την ανάθεση των εργασιών θα δημοσιευθεί αμέσως μετά το Πάσχα και το πάρκινγκ θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει μετά τον Ιούλιο.
Στο 5ετές πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί αναλυτικά σήμερα από τον κ. Σταυριδόπουλο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, περιλαμβάνονται έργα υποδομών και βελτιώσεις υφιστάμενων υποδομών, που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το