Κόσμος

Δύο έφηβοι στην Αϊόβα σκότωσαν τη δασκάλα τους γιατί έβαλε χαμηλό βαθμό

Ένας κακός βαθμός ήταν η αιτία που οδήγησε δύο μαθητές στην Αϊόβα, οι οποίοι φέρονται σκότωσαν την καθηγήτρια των Ισπανικών.

Πρόκειται για νέα στοιχεία που έρχονται στο φως πριν από τη δίκη του Γουίλαρντ Μίλκερ και του Τζέρεμι Γκούντεϊλ, οι οποίοι στις 2 Νοεμβρίου 2021 δολοφόνησαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την 66χρονη Νοχέμα Γκρέιμπερ.

Ο Μίλερ είχε συναντηθεί με την καθηγήτρια του το απόγευμα της ημέρας κατά την οποία δολοφονήθηκε. Αργότερα, η 66χρονη πήγε με το αυτοκίνητο σε ένα πάρκο όπου συνήθιζε να κάνει βόλτες.

Το πτώμα βρέθηκε μία ημέρα αργότερα, σκεπασμένο με μουσαμά. Πιστεύεται ότι οι δύο νεαροί, που ήταν 16 ετών τότε, την χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ μέχρι θανάτου. Αργότερα υπερηφανεύονταν για αυτό στα κοινωνικά δίκτυα!

Στην αστυνομία ο Μίλερ είπε ότι δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η Γκρέιμπερ έκανε το μάθημά της και ότι ηταν θυμωμένος για το ότι ο χαμηλός βαθμός που του έβαλε κατέβαζε τον μέσο όρο.

Αρχικά ισχυριζόταν ότι δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία και ότι την καθηγήτρια είχε σκοτώσει μια «συμμορία με παιδιά που φορούσαν μάσκα». Η συμμορία τον ανάγκασε να ξεφορτωθεί το πτώμα, έλεγε στην αρχή. Μάρτυρες όμως είπαν ότι είχαν δύο άνδρες να οδηγούν το όχημα της Γκρέιμπερ.

Και τα δύο αγόρια, που είναι 17 ετών, θα δικαστούν ως ενήλικοι. Η δίκη του Γκούντεϊλ αρχίζει στις 5 Ιανουαρίου και του Μίλερ στις 20 Μαρτίου.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το