Αθλητισμός

Δύο ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσε η Α.Ε. 2002: Με Μητράκο, Σφέτσιο και τη νέα σεζόν

Δύο ακόμη ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Α.Ε. 2002. Στον σύλλογο των Καλών Νερών παραμένουν ο τερματοφύλακας Κώστας Μητράκος και ο αμυντικός Στάθης Σφέτσιος.
Ο Μητράκος είναι ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της Α.Ε. 2002. Είχε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλον συμπαίκτη του τη σεζόν 2018-19, αφού υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας σε 14 παιχνίδια, βοηθώντας τη να κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ. Στην μεγάλη κατηγορία για το 2019-20 έδωσε το «παρών» σε 18 αγώνες και ήταν επίσης καθοριστικός στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.
Ο Σφέτσιος, έπαιξε σε 10 ματς τη σεζόν της ανόδου στην Α’ κατηγορία και σε μόλις τρία σε αυτή, λόγω ενός τραυματισμού. Όμως, τη νέα σεζόν δείχνει ότι θα επανέλθει δρυμύτερος. Θυμίζουμε ότι στην Α.Ε. 2002 είχαν ξεκινήσει τις ανανεώσεις με τον Κυριάκο Βέργο, ενώ παρέμεινε και ο τεχνικός Στέργιος Σιαμέτης.

Οι ανακοινώσεις της Α.Ε. 2002 για τους Μητράκο και Σφέτσιο:
– «Κώστας Μητράκος: Ο φύλακας της εστίας της ομάδας μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο άνθρωπος που εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και αυτός που φροντίζει το χόρτο στο γήπεδο τον Καλών Νερών, καθώς βλέπει το γήπεδο σαν δεύτερο σπίτι του . Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που βγήκε από την ακαδημία μας και δεν σκέφτηκε ποτέ του να φορέσει άλλη φανέλα καθώς η λατρεία του για την ομάδα είναι δεδομένη. Για άλλη μία χρονιά λοιπόν ο Κώστας θα υπερασπιστεί την εστία μας με ίδια επιτυχία όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Κωστή και πάντα γερός και δυνατός».
– «Στάθης Σφέτσιος: Ένα ακόμα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες μας. Ένα ακόμα παιδί που δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα μας. Αρχηγός, εντός και εκτός γηπέδου, φανατικός με την ομάδα και εκπληκτικός χαρακτήρας. Την περσινή χρονιά ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός, μας έλλειψε όσο τίποτα. Φέτος πιο δυνατός από ποτέ είναι έτοιμος να επανέλθει και να βοηθήσει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα . Εμείς του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάντα γερός και δυνατός παιχτούρα μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το