Αθλητισμός

Δυνατοί αγώνες σε Φάληρο και Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδας

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αφού μετά τα όσα έγιναν στην Καισαριανή, αφού ακολουθεί η σημερινή ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (21.00 Cosmote Sport 1) για τους «16» στο Κύπελλο Ελλάδας (1-1 πρώτο ματς).
Τεράστιο πλήγμα για τον Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί η απουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες μετά τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να επαναφέρει την τριάδα στο κέντρο, αφού ο Σαντιάγο Έσε εξέτισε την ποινή του και όλα δείχνουν πως θα παίξει δίπλα στον Καμαρά και τον Αλεξανδρόπουλο.
Εκτός, άλλωστε, είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στην Κηφισιά, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ομάρ Ρίτσαρντς, του Ντανιέλ Ποντένσε και του Πεπ Μπιέλ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ εκτιμάται πως θα δώσει το «παρών» σε αυτό το ματς, σε αντίθεση με τον Ισπανό συμπαίκτη του και μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Άγγλο αριστερό μπακ.
Πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε ο Ακαϊντίν, με τον Τούρκο στόπερ να έχει πραγματοποιήσει μερικές προπονήσεις ήδη με το «τριφύλλι». Αντιθέτως, εκτός είναι οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Λόγω των τραυματισμών των Ιωαννίδη και Γερεμέγεφ, ο Τερίμ έχει στη διάθεσή του μόλις έναν φορ, τον Σπόραρ.
Στο «Κλ. Βικελίδης» κοντράρονται Άρης-ΑΕΚ (19.00 Cosmote Sport 2) μετά το 0-0 στην «OPAP Arena». Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουέστα και Bερστράτε, όπως και στους νεοφερμένους Ροζ, Φετφατζίδη οι οποίοι έπαιξαν προσφάτως απέναντι στον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν οι Ζουλ, Ρουπ, Βέλεθ, Πάρντο, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του και θα πάει σε ευρύ ροτέισον χρησιμοποιώντας αυτό που από πέρσι μάθαμε ως… ενδεκάδα Κυπέλλου. Η «Ένωση» πέρα από τους διεθνείς (Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι) δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Λιβάι Γκαρσία, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης εκτός μάχης παραμένει και ο Γαλανόπουλος.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας (17.00 Cosmote Sport 5). Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό γλουτό και δύσκολα θα παίξει.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου:

15.00 Καλλιθέα-Παναιτωλικός

17.00 Κηφισιά-ΟΦΗ

17.00 Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

19.00 Άρης-ΑΕΚ

21.00 Ολυμπιακός-ΠΑΟ

 

 

 

Share
Ετικέτες: Κύπελλο Ελλάδας

Πρόσφατα άρθρα

Εύκολα “καθάρισε” τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Γρήγορα και εύκολα ο Ολυμπιακός προσέθεσε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του στο παιχνίδι με τον…

12 Μαρτίου 2024

Έξω

  Σακούλες απορριμμάτων έξω από τους κάδους στα Χάνια Πηλίου, διαπίστωσαν περιπατητές. Εύλογο είναι το…

12 Μαρτίου 2024

Πήρε φόρα ο Βόλος στην Α2 πόλο 12-10 την Ηλιούπολη

Ήταν να μην κάνει την αρχή και να αρχίσει να κερδίζει… Ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση επιβλήθηκε…

12 Μαρτίου 2024

Ευκολία

  Αντί να ανοίξει τον κάδο απορριμμάτων και να πετάξει μέσα την σακούλα, ο συμπολίτης…

12 Μαρτίου 2024

Νίκη παραμονής στη Β’ Εθνική για τα κορίτσια του Βόλου

Νίκη και παραμονή στην Β’ Εθνική κατηγορία για την γυναικεία ομάδα του Βόλου. Σε ένα…

12 Μαρτίου 2024

Αποκόπηκε

  Ένα κομμάτι από το κράσπεδο επί της οδού Ροζού στη συμβολή με την οδό…

12 Μαρτίου 2024