Αθλητισμός

Εύκολα “καθάρισε” τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Γρήγορα και εύκολα ο Ολυμπιακός προσέθεσε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και διατηρήθηκε στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ πριν το ντέρμπι τίτλου με την Αγία Άννα. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 5-0 των αντιπάλων τους στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», πετυχαίνοντας όλα τους τα γκολ στο α’ μέρος, ενώ στην επανάληψη  έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα του αγώνα. Επέβαλε φρενήρη ρυθμό τον οποίο δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οι παίκτες του Πανιωνίου, που βρέθηκαν να έχουν δεχθεί τέσσερα τέρματα στα πρώτα 15 λεπτά. Ο Βλάχος και Σέττος πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ ακολούθησε αυτό του Ματέα λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ όταν ο Αναστασίου έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Βλάχος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό ο Σέττος απέφυγε τον τερματοφύλακα Μπατζιάκα και πλάσαρε, αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ζακυνθινός. Πάντως, το 2-0 δεν άργησε να έρθει, αφού στο 8’ ο Σκοπελίτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Βλάχος σκόραρε με το κεφάλι. Στο 10’ είχαμε και το 3-0 με σουτ εντός περιοχής του Σέττου.

Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν… βόλεϊ με κεφαλιές στην περιοχή του Πανιωνίου. Τελικός αποδέκτης ήταν ο Βλάχος που σούταρε, με τον Μπατζιάκα να αποκρούει και να του στερεί το χατ-τρικ. Στο 15’ ο Ζέρης έκανε το γύρισμα και ο Σέττος από κοντινή απόσταση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν για λίγο το πόδι από το… γκάζι και απείλησαν ξανά στο 26’ με το σουτ του Βλάχου που μπλόκαρε ο Μπατζιάκας. Προς το τέλος του ημιχρόνου ανέβασαν και πάλι την ένταση στο παιχνίδι τους και αφού στο 42’ ο Μπατζιάκας εξουδετέρωσε το σουτ του Κούλπα, στο 43’ σημειώθηκε το 5-0 μετά από σέντρα του Καμπέρη και κεφαλιά του Ματέα.

Στο β’ 45λεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκε να έχουν στο μυαλό τους το επερχόμενο παιχνίδι με την Αγία Άννα. Οι «ερυθρόλευκοι» έσβησαν τις… μηχανές και αρκέστηκαν στο να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους. Πάντως, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Γκαλίτσιο (57’), Σέττο (69’), Νούσιο (75’), Σιόβα (79’). Όσο για τον Πανιώνιο είχε μία τελική στον στόχο με το απευθείας φάουλ του Καρακώστα στο 74’, που δεν ανησύχησε τον Σταυράκη μια και η μπάλα πήγε επάνω του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταυράκης, Παπαϊωάννου, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματέα, Σκοπελίτης (46’ Νούσιος), Καμπέρης (70’ Γιαρλέλης), Ζέρης, Αναστασίου (80’ Ζάχος), Σέττος (70’ Σιόβας), Βλάχος (46’ Κατσαγεωργίου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπατζιάκας, Καραΐσκος, Σταμάτης, Ζακυνθινός, Γιαλίδης, Πέππας, Κιπτίου (65’ Τάρε), Καρακώστας, Καρμαγάλος (46’ Φώτου), Κανιούρας, Σουλάι.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έξω

  Σακούλες απορριμμάτων έξω από τους κάδους στα Χάνια Πηλίου, διαπίστωσαν περιπατητές. Εύλογο είναι το…

12 Μαρτίου 2024

Πήρε φόρα ο Βόλος στην Α2 πόλο 12-10 την Ηλιούπολη

Ήταν να μην κάνει την αρχή και να αρχίσει να κερδίζει… Ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση επιβλήθηκε…

12 Μαρτίου 2024

Ευκολία

  Αντί να ανοίξει τον κάδο απορριμμάτων και να πετάξει μέσα την σακούλα, ο συμπολίτης…

12 Μαρτίου 2024

Νίκη παραμονής στη Β’ Εθνική για τα κορίτσια του Βόλου

Νίκη και παραμονή στην Β’ Εθνική κατηγορία για την γυναικεία ομάδα του Βόλου. Σε ένα…

12 Μαρτίου 2024

Αποκόπηκε

  Ένα κομμάτι από το κράσπεδο επί της οδού Ροζού στη συμβολή με την οδό…

12 Μαρτίου 2024

Στην Ασφάλεια Βόλου το δεύτερο πανελλαδικά δωμάτιο δικανικής εξέτασης ανηλίκων

Μετά την Αττική, ο Βόλος είναι η δεύτερη πανελλαδικά πόλη, όπου δημιουργήθηκε δωμάτιο δικανικής εξέτασης…

12 Μαρτίου 2024