Αθλητισμός

Δυναμώνει με Σκοπελίτη ο Ολυμπιακός Βόλου 

Στο Ελατοχώρι Πιερίας μεταβαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τους «ερυθρόλευκους» να εντάσσουν στο δυναμικό τους και τον Φίλιππο Σκοπελίτη, ο οποίος μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στην ομάδα, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή του βολιώτικου συγκροτήματος.
Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Φίλιππο Σκοπελίτη εδώ και ένα μήνα, υπήρξε συζήτηση του ποδοσφαιριστή με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή στα γραφεία του συλλόγου στις αρχές Ιουλίου, με το θέμα της απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού να έχει αίσιο τέλος, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι.
Ο Φίλιππος Σκοπελίτης επέστεψε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα βρει στην ομάδα παίκτες που έχει συνεργαστεί μαζί τους, όπως είναι οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Άρης Λώττας και Κώστας Φλίγκος. Δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, καθώς με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει αγωνιστεί τόσο στην ομάδα Κ19 με προπονητή τον Θωμά Μακρή, όσο και στην πρώτη ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ μέχρι την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο του 2016.
Πέρυσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας για έξι μήνες και στον Γ.Σ. Αλμυρού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενισχύοντας το βολιώτικο στοιχείο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Φίλιππο Σκοπελίτη.
Ο Φίλιππος, είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1994 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Γνώριμος στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου καθώς είχε αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα για δύο σεζόν, 2014-2016, τόσο στην K19 όσο και στην πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League πραγματοποιώντας συνολικά 25 συμμετοχές και επιτυγχάνοντας 3 γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας 17 φορές, πετυχαίνοντας 3 γκολ, καθώς και στον Γ.Σ. Αλμυρού με τον οποίο αγωνίστηκε 12 φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ.
Με την προσθήκη του Φίλιππου Σκοπελίτη, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα το μέλλον του βολιώτικου ποδοσφαίρου και συμβάλλει στην πρόοδο του.
Ο Σκοπελίτης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να συμβάλλω από μεριάς μου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επάνοδο της στην Β’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και είμαι ξανά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Είμαι χαρούμενος που συναντώ γνώριμα πρόσωπα από την προηγούμενη μου θητεία στην ομάδα όπως ο Νίκος Μπουτζίκος και ο Στάθης Ρόκας καθώς και τους Άρη Λώττα και Κώστα Φλίγκο με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης σε άλλους συλλόγους. Ξέρω ότι ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».
Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Φίλιππο Σκοπελίτη και του εύχεται υγεία καθώς και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

Κλείνει και άλλη μεταγραφή
Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» ίσως και σήμερα να είναι σε θέση να ανακοινώνουν μία ακόμη μεταγραφή. Πρόκειται για έμπειρο μέσο, με θητεία στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται στο Βόλο, προκειμένου να υπογράψει και στη συνέχεια να μεταβεί στο Ελατοχώρι. Επίσης, στον Ολυμπιακό θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού οπισθοφύλακα, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Μεταβαίνει Ελατοχώρι
Μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων στο Βόλο, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί για το Ελατοχώρι Πιερίας, προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει μέχρι τις 9 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής παίκτες: Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Σάκης Σάββας, Θανάσης Μαργαρίτης, Νίκος Μπουτζίκος, Λέαντρο Πίντο, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιώργος Πατσής, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Ντέιβιντ Ναζίμ, Στάθης Ρόκας, Κλεβί Κόλα, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι, Φίλιππος Σκοπελίτης, Άρης Λώττας, Αντώνης Καμπλιώνης, Βασίλης Σαχινίδης, Κώστας Φλίγκος, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Μπέικος. Δεν θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).
Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:
GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα μας
FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ
LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ
JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θρίλερ στον αέρα για τον πρωθυπουργό της Αρμενίας: Έκτακτη προσγείωση του ελικοπτέρου του

Αναγκαστική προσγείωση στο Βαναντζόρ πραγματοποίησε το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν.…

25 Μαΐου 2024

Μανώλης Μαυρομάτης: Πέθανε η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη έπειτα από μήνες νοσηλείας

Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη, η οποία νοσηλευόταν μαζί με…

25 Μαΐου 2024

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στη Λάρισα: Νοσηλευόμενος ο ένας νεαρός, πήρε εξιτήριο ο άλλος

Στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας νοσηλεύεται από χθες περίπου τα μεσάνυχτα ένας…

25 Μαΐου 2024

Γάζα: Ξεπαγώνουν οι διαπραγματεύσεις Ισραήλ – Χαμάς για τους ομήρους

Ο επικεφαλής της Μοσάντ Ντέιβιντ Μπαρνέα συμφώνησε να προχωρήσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις με τη…

25 Μαΐου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναίρεσης των καταδικασθέντων για τη δολοφονία και το βιασμό της

Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναιρέσεως που υπέβαλαν ο 26χρονος Ροδίτης και ο…

25 Μαΐου 2024

ΔΟΥ Χαλκίδας: Ελεύθεροι με όρους 5 κατηγορούμενοι – Τι είπαν στις απολογίες τους

Οι δράστες της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στη ΔΟΥ Χαλκίδας (eviathema.gr & ΕΛΑΣ)Οι δράστες της…

25 Μαΐου 2024