Αθλητισμός

Δυναμική παρουσία με δύο χρυσά ο ΝΟΒΑ

Ολοκληρώθηκε κάτω από ιδανικές συνθήκες το 84ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας με την Β’ φάση κατηγορίας παίδων-κορασίδων και επίδειξη ΑΜΕΑ στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.
Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές από 28 σωματεία από όλη την Ελλάδα, συνθέτοντας 132 πληρώματα σε όλα τα αγωνίσματα του προγράμματος, πραγματοποιώντας συγκλονιστικές κούρσες μέχρι την κατάκτηση της τελικής θέσης.
Οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΒ-Α πραγματοποίησαν πολύ δυναμική εμφάνιση, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και εξαιρετικές εμφανίσεις για τους πρωτοεμφανιζόμενους σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αναδεικνύοντας τον Όμιλο στην 3η θέση στον πίνακα μεταλλίων στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και την 6η θέση στη γενική κατάταξη, διατηρώντας τον Όμιλο σε υψηλό επίπεδο στο

Πανελλήνιο για ακόμη μια χρονιά. Αναλυτικότερα οι διακρίσεις:
Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στην (2-) δίκωπο παίδων με τους Ιάσονα Νάνο και Νικόλαο Παρασκευά.
Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο (1x) σκιφ κορασίδων με την Ισμήνη Νόνη.
Τρίτη θέση στο μικρό τελικό (9η γενική) στο (2x) σκιφ κορασίδων με τις Χαρίκλεια Τσιτσιγάννη και Μελένια Λιάρου.
Τέταρτη θέση στον μικρό τελικό (10η γενική) στο (2x) σκιφ παίδων με τους Αλέξανδρο Μπρουσουβάνα και Νικόλαο Χατζόπουλο.
Δέκατη τέταρτη θέση (20 συμμετοχές) στο (1x) σκιφ παίδων με τον Παναγιώτη Τζούνη.
Ο Πρόεδρος κ. Λάμπης Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Β.-Α. συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές Κουρκούμπα Γιώργο και Τζούνη Ευθύμη για τις επιτυχίες τους, την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία και την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους εύχονται καλή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το