Τοπικά

Δωρεάν ξεναγήσεις στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου», που ξεκίνησε και φέτος με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου. Μαθητές και γονείς έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο Βόλου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο. Η ξεναγός- υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου, κ. Μελίνα Κωστίδη, ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους, στις αίθουσες του Μουσείου, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Η συνέχεια του κύκλου, θα γίνει αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην Έφορο του Δ.Σ. κα Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο [email protected]

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εσωτερικής εισόδου του Μουσείου, ώστε στις 11 το πρωί, να ξεκινήσει η ξενάγηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το