Τοπικά

Δωρεάν σεμινάριο για νέους και νέες

seo

Δίωρο εισαγωγικό πρόγραμμα στις τεχνικές της εμψυχωτικής – βιωματικής διδασκαλίας και του θεατρικού παιχνιδιού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, από 18:00 έως 20:00, στην Εστία του Τοπικού Τμήματος Νέας Ιωνίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με εισηγήτρια τη Μουσικοπαιδαγωγό και Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Καίτη Καραχάλιου. Πρόκειται για ένα χαρούμενο πρόγραμμα που θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παίξουν, να γνωρίσουν ασκήσεις – παιχνίδια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν με τις ομάδες τους και να αντιληφθούν από πρώτο χέρι τις ωφέλειες και τα ευεργετήματα που φέρνουν αυτές οι τεχνικές τόσο στο ομαδικό παιχνίδι, όσο και στην ψυχή των παιδιών (και γιατί όχι και των ενηλίκων) που παίρνουν μέρος σε ανάλογες δράσεις. Άλλωστε η κίνηση, η τέχνη, το παιχνίδι, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωή μας και η ενασχόληση μαζί τους είναι πηγή χαράς, απόλαυσης, δημιουργίας, ισόρροπης και ολοκληρωμένης ανάπτυξης, που φέρνει την αίσθηση της πληρότητας και της επιτυχίας.
Το σεμινάριο/πρόγραμμα είναι δωρεάν, απευθύνεται σε νέους και νέες, φοιτητές ή φοιτήτριες που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους, δημιουργικά, σε ωφέλιμες εθελοντικές δράσεις προσφοράς για την κοινωνία και το παιδί. Μέσω του προγράμματος αυτού το Τοπικό Τμήμα Νέας Ιωνίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θέλει να επιβραβεύσει, ενισχύσει το εθελοντικό έργο των Στελεχών του, στην προσπάθειά τους να προσφέρουν ευχάριστα, δημιουργικά και χρήσιμα προγράμματα στα παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγο του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, μέγιστος αριθμός 30 άτομα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Γιάννης Πανταζής τηλ : 6946904259, email: [email protected]
Μαριάννα Βουλελίκα τηλ: 6983060093, email: [email protected]
Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Νοεμβρίου 2014 και μέχρι την συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων στα παραπανω e-mail με απαραίτητα στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το