Τοπικά

Στον Βόλο αύριο ο ΕΟΔΥ – Δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Δειγματοληπτικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, με τη διαδικασία drive-through rapid test, θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο αύριο Πέμπτη 19-11-2020, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο χώρο του πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Τα δειγματοληπτικά αυτά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα γίνονται δωρεάν σε όλους όσοι το επιθυμούν και θα γίνεται στους πολίτες μέσα από τα αυτοκίνητά τους και χωρίς να εξέλθουν από αυτά. Η διαδικασία αυτή γίνεται στα πλαίσια των δράσεων ελέγχου της διασποράς του ιού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συνεργείο του ΕΟΔΥ, με τους πολίτες να ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι πολίτες, που δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο πρέπει όλοι με σύνεση, πειθαρχία και υπευθυνότητα να λάβουμε όλα τα μέτρα που μας υποδυκνείονται από τους ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη μάχη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το