Τοπικά

Δωρεά τροφίμων από τους Εξωτερικούς Φρουρούς του Βόλου στο συσσίτιο “Δος Ημίν Σήμερον”

Σαράντα κιλά τροφίμων συγκέντρωσε και πρόσφερε στο συσσίτιο “Δος Ημίν Σήμερον” του μητροπολιτικού ναού Αγ. Νικολάου το Σωματείο των Εξωτερικών Φρουρών της Φυλακής του Βόλου στον απόηχο της μνήμης των Αγίων Παθών και της Ανάστασης του Κυρίου.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παληοκαρυτης, ο Αντιπρόεδρος Θεοχαρόπουλος Νικόλαος και ο Γραμματέας Πούλιος Χρήστος.

Από αριστερά ο αντ/δρος Θεοχαρόπουλος Νικόλαος, ο πρόεδρος Παληοκαρύτης Κων/νος και ο Γρ/ένας Πούλιος Χρήστος

Στα φιλανθρωπικά συσσίτια του «Δος Ημίν Σήμερον» επί 20 χρόνια, προσέρχονται άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, άνεργοι, κάθε ηλικίας και βασίζονται στις δωρεές και στον εθελοντισμό.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο των Εξωτερικών Φρουρών:  “Ο πρόεδρος και τα μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης της Φυλακής του Βόλου, θα βρίσκονται πάντα σε επικοινωνία με την Ι.Μ. Δημητριάδος, το Δήμο Βόλου και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, ώστε να προσφέρουν όποτε και όπως μπορούν την αμέριστη βοήθεια τους. Στις ημέρες μας θα πρέπει όλο και πιο συχνά, όλοι μας, να φέρνουμε στο μυαλό μας και να προσπαθούμε να κάνουμε πράξη τη φράση του Στρατηγού Μακρυγιάννη “είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ”…”\

Ο γραμματέας και ο αντιπρόεδρος με εθελοντές του συσσιτίου “Δος Ημίν Σήμερον”
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το