Τοπικά

Δώρα στα παιδιά μοίρασε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (photos)

Με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα “πλημμύρισε” σήμερα το μεσημέρι το προαύλιο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας όπου μοιράστηκαν δώρα σε παιδιά όλων των ηλικιών. Στον χώρο στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με χορούς, ξυλοπόδαρους και παιδιά που έπαιξαν φλογέρα και νταούλια. Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκά ενώ κάποια από τα παιδιά είχαν ετοιμάσει χριστουγεννιάτικες κάρτες που πρόσφεραν στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, συνεργασία και συνέργεια, αλλά και να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα.

“Εύχομαι τα Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους την απαιτούμενη δύναμη και στη χώρα την επιστροφή στην κανονικότητα. Δηλαδή κανονικές εργασίες, κανονικοί μισθοί, συντάξεις, χρηστή διοίκηση και αποτελεσματική. Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους για να πετύχουν έργα στον πολιτισμό, στις υποδομές, αθλητισμό και περιβάλλον, βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες και έργα για τον άνθρωπο”. Ευχαρίστησε επίσης τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, τους Δήμους και τις Υπηρεσίες καθώς  πέτυχαν η Θεσσαλία να έχει ένα βαθύ αποτύπωμα στην Ευρώπη και να γίνει ξεχωριστή.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και κάλεσε τον κόσμο στην μεγάλη γιορτή που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ξενία.
« Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας μοιράζει στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων δώρα για όλα τα παιδιά. Είναι δώρα χαράς και αγάπης και πάνω από όλα δώρα που διαμηνύουν την ανάγκη να ανοίγουμε την αγκαλιά μας, να προτάσσουμε το χέρι μας και να δίνουμε στον άλλο. Είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης καθώς όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις ημέρες να πάρουμε ψήγματα χαράς και αυτό προσπαθούμε σήμερα με την προσφορά δώρων αλλά και με τη μεγάλη μας γιορτή σήμερα στο Ξενία”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το