Παραπολιτικά

Don’t disturb

Η δημοτική αρχή του Βόλου θέλει να κλείσει οριστικά τα πολλά ανοιχτά θέματα που έχουν προκύψει με τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που δόθηκε για την «τρίτη ηλικία». Το ίδιο έχει συμβουλεύσει και το Γηροκομείο, η διοίκηση του οποίου τηρεί σιγή ιχθύος για συμβάσεις που υπέγραψε με εταιρεία κυπριακών συμφερόντων.
Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Δ. Πέγιος «μαλώνει» την δημοτική σύμβουλο κ. Κέρσα Σπανομήτρου που διανοήθηκε να καταθέσει επερώτηση για την οικονομική διαχείριση.
«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τα ερωτήματα που τίθενται και ζητείται απάντηση από τον Δήμαρχο. Ως γνωστόν η μόνη “εμπλοκή” του Δημάρχου ήταν το να εξασφαλίσει τη δωρεάν εμφάνιση ενός εκ των πλέον καταξιωμένων στο αντικείμενό του τραγουδιστή, όντας βέβαιος ότι η συναυλία του συγκεκριμένου θα είχε έσοδα για το Γηροκομείο του Βόλου και όχι ζημίες, όπως συνήθως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Τι άραγε μπορεί να απαντήσει ο Δήμαρχος στα ερωτήματα που θέτετε, εφόσον αποκλειστικά υπεύθυνο για τη σύναψη της συμφωνίας, υλοποίηση αυτής και διαχείρισης των οικονομικών της ήταν και είναι το Γηροκομείο Βόλου», αναρωτιέται ο αντιδήμαρχος και συνεχίζει: «Απευθυνθείτε λοιπόν στα κατάλληλα πρόσωπα, καθώς οι επερωτήσεις στο Δήμαρχο πρέπει να αφορούν ζητήματα του Δήμου, όπως κάθε στοιχειωδώς ενημερωμένος δημοτικός σύμβουλος οφείλει να γνωρίζει».
Τα κατάλληλα πρόσωπα αποτελούν τη διοίκηση του Γηροκομείου, η οποία έχει αποφασίσει να σιωπήσει. Αναρωτιόμαστε αν δεν ενοχλεί τη διοίκηση του Γηροκομείου, που την καθιστούν υπεύθυνη για όλα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το