Ελλάδα

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τι είπε ο Ροδίτης σε συγκρατούμενούς του

Eπιθετική συμπεριφορά φαίνεται πως εμφανίζει ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται με την κατηγορία της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο 21χρονος ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο συγκρατούμενούς του. Αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια επιστρέφει στο κελί του. Ο ίδιος φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο.

«Με γ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», ανέφερε. Οι δύο κρατούμενοι εξοργίστηκαν με τα λεγόμενά του και ήρθαν στα χέρια με τον 21χρονο. Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν. Ο Ροδίτης χωρίς να έχει εμφανή τραύματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Όταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός θα περάσει από πειθαρχικό για τη συμπεριφορά του, που χαρακτηρίζεται προκλητική και αναμένεται να του επιβληθεί ποινή ενώ έχει ενημερωθεί και ο πατέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης αλλάζει συνεχώς κελιά καθώς οι συγκρατούμενοί του εκφράζουν παράπονα για τη συμπεριφορά του.
Με την ίδια προκλητική συμπεριφορά προσήλθε νωρίτερα και στην ανακρίτρια, προκειμένου να δώσει τους κωδικούς του στους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το