Κατηγορίες: Ελλάδα

Δείπνα και αντεπίθεση οργανώνει η ομάδα Σαμαρά στη ΝΔ

Στο έντονο παρασκήνιο και στα δείπνα διαφωνούντων που έχουν σκοπό να τον αμφισβητήσουν και να θέσουν θέμα ηγεσίας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέμπτη έχει αποφασίσει να απαντήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού δραστηριοποιείται έντονα και ετοιμάζεται να απαντήσει τις επιθέσεις που πιθανόν θα γίνουν εναντίον του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πέμπτης.
Πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης, επιχειρεί να οργανώσει δείπνο – αντίβαρο σε αυτό της Μαριέττας Γιαννάκου με όσα στελέχη παραμένουν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.
Τέτοια στελέχη είναι οι βουλευτές Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Φορτσάκης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου οι οποίοι οφείλουν την εκλογή τους στον κ. Σαμαρά.
Στους υποστηρικτές του κ. Σαμαρά βρίσκονται επίσης οι βουλευτές Κ. Βλάσσης στην Αρκαδία, Χαράλαμπος Αθανασίου, Αννα Ασημακοπούλου, Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμος Γιακουμάτος και Μανόλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, που ήδη μέσω ανακοίνωσής του έσπευσε να υπερασπιστεί τον κ. Σαμαρά για όσα του καταμαρτυρούν σχετικά με τον πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΛΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
Μένει να φανεί ποιά θα είναι η στάση των υπολοίπων ευρωβουλευτών, που επίσης δικαιούνται το λόγο στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μεταξύ των οποίων και στελέχη που πρωταγωνίστησαν στις πρόσφατες εκλογές όπως η Μαρία Σπυράκη.
Οι Χρύσανθος Λαζαρίδης (δεν είναι βουλευτής) και Δημήτρης Σταμάτης συνεβούλευσαν τον Αντώνη Σαμαρά να οργανώσει την αντεπίθεσή του στις επιθέσεις που δέχεται από πολλά κορυφαία στελέχη. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο Μάκης Βορίδης, και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κούρσα διαδοχής, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή www.iefimerida.gr

Share
Ετικέτες: δείπναΝΔσαμαράς

Πρόσφατα άρθρα

Δεκάδες πολίτες «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία κοινωνικής προστασίας από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τους «Λειτουργούς Υγείας της Αγάπης»

Ξεπέρασε κάθε οργανωτική προσδοκία η ανταπόκριση πολιτών στην πρωτοβουλία του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου και…

7 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση του 2ου Προτύπου Γενικού Λυκείου Βόλου για την επιχειρηματικότητα

Αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου, από τις 11:45 έως τις 13:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων, το μέλος…

7 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Είπαν ότι έχω περιουσίες και διαμάντια, θα μηνύσουμε όλους αυτούς για τα ψέματα

Στην Ευελπίδων μετέβη σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για να καταθέσει μηνύσεις κατά «όλων…

7 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε καλαμιές σε βάλτο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, φωτιά σε καλαμιές σε βάλτο στην περιοχή του Αλμυρού.…

7 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Στοιχεία-σοκ για τον γιατρό που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του

Νέες μαρτυρίες για τον 47χρονο γιατρό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του στη…

7 Μαρτίου 2024

Συνεδρίασαν οι έμποροι της Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας…

7 Μαρτίου 2024