Τοπικά

Εκδήλωση του 2ου Προτύπου Γενικού Λυκείου Βόλου για την επιχειρηματικότητα

Αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου, από τις 11:45 έως τις 13:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων, το μέλος του Συμβουλίου Στήριξης του 2ου Πρότυπου ΓΕΛ Βόλου, Απόστολος Παπαδούλης θα ενημερώσει του μαθητές σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Απόστολος Παπαδούλης είναι καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Πόρων (ΑΕΔΕΠ), η οποία χρηματοδοτεί επενδύσεις από το ΕΣΠΑ.

Στην εκδήλωση που οργανώνει το σχολείο , θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στο μέλλον της εργασίας, η σημασία της δημιουργικότητας και η αξία της ιδέας στην επιχειρηματική διαδικασία.

Επίσης, θα εξεταστεί η ανάγκη συνεργασίας και η σημασία των σχέσεων στην επιτυχή πορεία μιας επιχείρησης. Τέλος, θα παρουσιαστούν ιστορίες επιτυχίας από δημιουργούς start-up επιχειρήσεων, προσφέροντας έμπνευση και πρακτικές συμβουλές στους μαθητές.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δεκάδες πολίτες «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία κοινωνικής προστασίας από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τους «Λειτουργούς Υγείας της Αγάπης»

Ξεπέρασε κάθε οργανωτική προσδοκία η ανταπόκριση πολιτών στην πρωτοβουλία του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου και…

7 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Είπαν ότι έχω περιουσίες και διαμάντια, θα μηνύσουμε όλους αυτούς για τα ψέματα

Στην Ευελπίδων μετέβη σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για να καταθέσει μηνύσεις κατά «όλων…

7 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε καλαμιές σε βάλτο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, φωτιά σε καλαμιές σε βάλτο στην περιοχή του Αλμυρού.…

7 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Στοιχεία-σοκ για τον γιατρό που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του

Νέες μαρτυρίες για τον 47χρονο γιατρό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του στη…

7 Μαρτίου 2024

Συνεδρίασαν οι έμποροι της Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας…

7 Μαρτίου 2024

Χρ. Τριαντόπουλος: 2,7 εκ. € κρατικής αρωγής σε επιχειρήσεις, αγρότες και κτηνοτρόφους για την πυρκαγιά του καλοκαιριού στη Μαγνησία

Η υλοποίηση του πλαισίου της κρατικής αρωγής συνεχίζεται για τους δικαιούχους, επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και…

7 Μαρτίου 2024