Ελλάδα

«Δημόσια συγγνώμη» ζητεί ο πατέρας του 27χρονου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου 

Δημόσια «συγγνώμη» από την οικογένεια της Suzanne Eaton ζήτησε ο πατέρας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου.
Ο πατέρας του Γιάννη Παρασκάκη, εκ μέρους του συνηγόρου υπεράσπισης του παιδιού του, προχώρησε σε μία δήλωση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην οποία – μεταξύ άλλων – ζητεί ένα «μεγάλο συγγνώμη» – όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά – από την οικογένειά της 60χρονης, από τους συγχωριανούς του, τους συντοπίτες του, την ελληνική και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Παράλληλα, παρακαλεί τα ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογένεια και τα δύο ανήλικα παιδιά του γιου του, αναφέροντας, επίσης, πως «το λόγο πλέον έχει η ελληνική Δικαιοσύνη». Μάλιστα, ως ιερωμένος, σχολιάζει πως σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θα προσεύχεται για την ανάπαυση της ψυχής της Αμερικανίδας βιολόγου.

Ολόκληρη η δήλωση του πατέρα στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου
«Ως άνθρωπος και ιερωμένος και συμπλέοντας απόλυτα με το κοινό αίσθημα, είμαι συγκλονισμένος για τον αποτρόπαιο και ειδεχθή τρόπο με τον οποίο ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του. Ακόμα περισσότερο όταν ο δράστης του εγκλήματος αυτού είναι το ίδιο μου το παιδί. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια, το σύζυγο και τα παιδιά, της άτυχης Αμερικανίδας, Suzanne Eaton. Εύχομαι ο Θεός να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά. Όσο ζω θα προσεύχομαι στον Μεγαλοδύναμο για την ανάπαυση της ψυχής της.

Από την άλλη ως πατέρας, δεν μπορώ αυτές τις δύσκολες ώρες να μην είμαι δίπλα στο παιδί μου, έστω και αν διέπραξε ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την οικογένειά της άτυχης γυναίκας, από τους συγχωριανούς μου, τους συντοπίτες μου, από την ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη. Τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Ένα μεμονωμένο περιστατικό πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τους φιλήσυχους, φιλότιμους και φιλόξενους κατοίκους ενός τόπου, ενός λαού, ενός Έθνους

Και μία θερμή παράκληση. Για ό,τι συνέβη καμία ευθύνη δεν φέρουν η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα του δράστη. Παρακαλώ πολύ αυτές τις ώρες να σεβαστείτε και τον δικό μας πόνο. Άλλωστε όπως και η οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν έτσι και εμείς από εδώ και στο εξής θα πεθαίνουμε ψυχικά και ηθικά κάθε μέρα».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το