Τοπικά

Δημοπρασία για την εκμίσθωση παντοπωλείου στην πλατεία Αγ. Λαυρεντίου

Ο Δήμος Βόλου διενεργεί δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (παντοπωλείου) που βρίσκεται σε τμήμα του ισογείου πέτρινου κτιρίου εμβαδού 162,69 τμ στην ανατολική πλευρά της πλατείας Αγίου Λαυρεντίου στη Δ.Ε. Αρτέμιδας.
Σκοπός της εκμίσθωσης είναι η αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης, προκειμένου αφενός μεν να παρέχει στους πελάτες ποιοτικές υπηρεσίες, αφετέρου να συνδεθεί αρμονικά με τα παραδοσιακά πρότυπα της εγγύτερης και ευρύτερης περιοχής του Πηλίου. Επειδή πρόκειται για παλαιές εγκαταστάσεις ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να καταθέσει μαζί με τα δικαιολογητικά, και να υλοποιήσει ως μισθωτής συνοπτικό επενδυτικό σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ρητές δεσμεύσεις πλήρους ανακαίνισης και αναβάθμισης του μισθίου. Συγκεκριμένα οι εργασίες που πρέπει να γίνουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, είναι οι εξής: καθαιρέσεις, επιχρίσματα, κατασκευή ξύλινου δαπέδου, κατασκευή νέας ξύλινης πόρτας, επισκευή-καθαρισμός και τρίψιμο όλων των ξύλινων κουφωμάτων, χρωματισμοί και αντικατάσταση όλων των φωτιστικών με νέα χαμηλής κατανάλωσης με νέους led λαμπτήρες για εξοικονόμηση ενέργειας. Το κόστος όλων των παραπάνω εργασιών εκτιμάται στο ποσό των 13.180,32 ευρώ.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα Ν. Ιωνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/4/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δώδεκα έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίστηκε στο ποσό των 1.800 ευρώ ετησίως.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το