Ελλάδα

Δίκη Καρκά: Μέχρι και ερωτικά βοηθήματα ενώπιον του δικαστηρίου

Στο ίδιο κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε και η σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά. Με αλληλοκατηγορίες, φωνές και επίδειξη ερωτικών βοηθημάτων στο δικαστήριο εξελίχθηκε η διαδικασία, που ξεκίνησε με την κατάθεση της αρραβωνιαστικιάς του θύματος. «Ήρθε στο χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από τον φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης του έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι έχασε τις αισθήσεις τους ότι ξύπνησε και το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες», υποστήριξε η σύντροφος του 24χρονου οδηγού ταξί.

Στη συνέχεια, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το σοκ του συντρόφου της στο άκουσμα της «είδησης» από τον ιατροδικαστή, των ευρημάτων που καταδείκνυαν ότι έχει βιασθεί. «Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Ερωτώμενη για την συμπεριφορά του συντρόφου της, ο οποίος δέχτηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής να τον κεράσει και καφέ ο πελάτης, η συμπεριφορά του οποίου ήδη του είχε φανεί περίεργη, η μάρτυρας ανέφερε: «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες. Έμοιαζε να έχει κενά μνήμης, αναρωτιόταν διαρκώς γιατί δεν θυμάται και τι του έριξε ο Καρκάς τον καφέ». Η κατάθεση της μάρτυρος διεκόπη εξαιτίας των εντάσεων μεταξύ των συνηγόρων των δύο πλευρών, που αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ωστόσο, λίγο αργότερα η κατάσταση εξομαλύνθηκε και ακολούθησε η κατάθεση του πατέρα του κατηγορουμένου.

«Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις. Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» ανέφερε ο πατέρας του ηθοποιού Αντώνης Καρκάς παίρνοντας τη σκυτάλη των μαρτυρικών καταθέσεων. Σχολιάζοντας στην επίμαχη νύχτα στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική είπε πως και τρίτο άτομο πλησίασε το ταξί και συνομίλησε με τον οδηγό και έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών που δεν κατέσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ που οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του έριξε ναρκωτική ουσία.

Ένταση προκλήθηκε στην αίθουσα και από την κατάθεση της ψυχολόγου που εξέτασε τον οδηγό ταξί, η οποία έκανε λόγο για «μετατραυματικό σοκ», ενώ λίγο αργότερα σκιαγράφησε το προφίλ του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για προμελετημένη διαδικασία. «Το όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου», ενώ έκανε λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης.

Στο τέλος της εξέτασης της μάρτυρος, στην οποία επιδείχθηκαν ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice), υπήρξε ένταση μεταξύ κατηγορουμένου και θύματος όταν έγινε αναφορά σε ναρκωτικές ουσίες.
Καρκάς: Ποιες ουσίες;
Οδηγός ταξί: Αυτές που πίνεις.
Καρκάς: Κι εσυ πουλάς.
Οδηγός ταξί: Μη σου γ…, που θα μου πεις ότι πουλάω μ…
Ακροατήριο: Κατσε κάτω τραμπουκε

Η δίκη συνεχίζεται στις 30 Ιανουαρίου

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το