Τοπικά

Διημερίδα για παιδιατρικά θέματα σε Βελεστίνο – Αγριά

Η Επιστημονική Εταιρεία Φροντίδας Υγείας Και Εκπαίδευσης (ΕΦΥΚΕ), διοργανώνει και φέτος, την 9η Διημερίδα, σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Παν/μιο Λευκωσίας της Κύπρου και με την υποστήριξη των Δήμων Ρήγα Φεραίου, Βόλου και άλλων μη κερδοσκοπικών σωματείων, Κοινωφελών Οργανισμών και φορέων.
Η διημερίδα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο δημαρχείο Βελεστίνου και θα συνεχιστεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά.
Στο πλαίσιο της επιστημονικής εκδήλωσης παρουσιάζονται θέματα ενδιαφέροντα Επίκαιρα Ιατρικά και κοινωνικά που αγγίζουν τόσο την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όσο και τη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Πρόληψη και Θεραπεία, αλλά και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, όπως πάντα, στηρίζονται στις σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις. με επικέντρωση σε Παιδιατρικά θέματα και θέματα Εφηβικής ηλικίας, που έχουν σχέση με την εμπειρία και πράξη στην Παιδιατρική Κλινική, αλλά και γενικότερα θέματα, Επιστημονικά και ερευνητικά και κυρίως θέματα λοιμώξεων και πρόληψης.
Όπως πάντα και η φετινή Επιστημονική εκδήλωση έχει έγκριση του ΕΟΦ, μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του sfee.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κλοπή στην Παναγία Τρυπητή – Άρπαξαν τάματα, €3.000 η λεία των δραστών

Άγνωστοι έκλεψαν τάματα από τον ιερό ναό Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, τη νύχτα του Σαββάτου.…

26 Μαΐου 2024

Κλοπή στην Παναγία Τρυπητή – Άρπαξαν τάματα, €3.000 η λεία των δραστών

Αρκετές είναι οι αναφορές του γαλλικού Τύπου, για όσα συνέβησαν αμέσως μετά την λήξη του…

26 Μαΐου 2024

Τζάκομο Πουτσίνι – Εκατό χρόνια από τον θάνατό του (1858-1924)

    Ζώδιο: Αιγόκερος. Εθνικότητα: Ιταλός. Μουσικό ύφος: Ύστερο-Ρομαντικό-Ρεαλιστικό. Γνωστότερο έργο: Μαντάμ Μπατερφλάι. Το ακούσαμε…

26 Μαΐου 2024

Στη Μηλίνα ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Το μεσημέρι ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου…

26 Μαΐου 2024

Η ΔΑΣ ΟΤΑ για εργατικό ατύχημα

Η ΔΑΣ ΟΤΑ για το εργατικό ατύχημα στον δήμο Βόλου αναφέρει: Δυο μόλις μέρες μετά…

26 Μαΐου 2024

«Θυσία αινέσεως…» – Η ιερά Ψαλμωδία στις Ακολουθίες και τα Μυστήρια της Εκκλησίας

Του Κων/νου Χαριλ. Καραγκούνη, καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, kxkaragounis8@gmail.com, www.kxkaragounis.gr «Χριστός Αληθώς Ανέστη»!…

26 Μαΐου 2024