Ροή

Η Διοίκηση του Επισιτισμού Μαγνησίας καταγγέλλει τη ΔΑΣ: “Η παράταξη κλαίει μόνο για τα κομματικά στελέχη της”

Η Διοίκηση του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Μαγνησίας, επιτίθεται με σφοδρότητα στη «ΔΑΣ Επισιτισμού», τονίζοντας οτι “διαχωρίζει και τους «ταυτοποιεί» του εργαζόμενους, ανάλογα με τα «χρώματα» αρεσκείας της”, σε αντίθεση με το Σωματείο που ενεργεί αυτόβουλα και όχι με κομματικούς πάτρωνες.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Μαγνησίας, πληροφορεί την «ΔΑΣ Επισιτισμού», ότι, σε αντίθεση με ό,τι πράττει εκείνη, τα Δελτία Τύπου, που ενίοτε, χρειάζεται να εκδώσει για να καταγγείλει οποιαδήποτε δίωξη συναδέλφων μας (και όχι συγκυριακά κάποιων …κομματικών στελεχών), δεν της τα υπαγορεύει κανένας Κομματικός πάτρωνας, αλλά τα αποφασίζει η ίδια!
Με αυτή την βασική επισήμανση σαν αρχή, γνωρίζει στη ΔΑΣ ότι το Σωματείο Επισιτισμού πάντοτε (φυσικά δε και τώρα, στην περίπτωση της ΒΕΜΕΚΕΠ) καταγγέλλει από τα πρώτα τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και στηρίζει ανεπιφύλακτα τους απολυθέντες συναδέλφους, τους οποίους και δεν διακρίνει ανάλογα με το αν φέρουν συνδικαλιστικό αξίωμα ή είναι απλά εργαζόμενοι!

Θα θυμίσουμε, λοιπόν, στην …κλαίουσα από συναδελφική «υπερευαισθησία» «ΔΑΣ Επιστισμού», ότι, κατά καιρούς απολύσεις είχαμε και έχουμε και σε άλλους χώρους, με διωκόμενους απλούς εργαζόμενους και συνδικαλιστικά στελέχη συλλήβδην (ΚΟΝΤΙ πχ), αλλά ουδέποτε η Παράταξη ή το Κόμμα που της φορά το «καπίστρι», έκλαυσαν το ίδιο …πικρά, για την τύχη εκείνων των συναδέλφων!
Συναδέλφων, μάλιστα, και Συνδικαλιστών που τιμούσαν τις Συλλογικές τους Συμβάσεις και τις υπερασπίζονταν και δεν σκέφτονταν, καν, να τις απαξιώσουν, υπογράφοντας σχέση εργασίας με …μπλοκάκια, όντες, μάλιστα, Συνδικαλιστές!

Τους εργαζόμενους, λοιπόν, τους διαχωρίζει και τους «ταυτοποιεί», ανάλογα με τα «χρώματα» αρεσκείας της, η ΔΑΣ και όχι το Σωματείο. Που, ενώ στον χώρο του αντιμετωπίζει ανάλογα ή και χειρότερα ακόμη προβλήματα από την ΒΕΜΕΚΕΠ, δεν είδε ποτέ τη ΔΑΣ να αγωνίζεται με το ίδιο σθένος για να τα αντιμετωπίσουμε! Προτιμώντας μάλλον, να κάνει τον «σερβιτόρο» κομματικών Δελτίων Τύπου προς …συνυπογραφή!

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Ο Μύλος και Εσείς» – Περιοδική έκδοση της Loulis Food Ingridients

  Η περιοδική ενημερωτική έκδοση της Loulis Food Ingridients «Ο Μύλος και Εσείς» κυκλοφόρησε. Σημειώνει,…

24 Δεκεμβρίου 2023

Θα έριχναν στην αγορά χιλιάδες δόσεις κοκαΐνης αξίας 100.000 ευρώ – Κατασχέθηκε ένα κιλό κοκαΐνης στο Σέσκλο

  Τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης στη Μαγνησία κατάσχεσαν προχθές το βράδυ στο Σέσκλο, αστυνομικοί του…

24 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 24/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 15.00 Ολυμπιακός-Απόλλων Π. -Ζ-…

24 Δεκεμβρίου 2023

Διώξε τις φοβίες σου

  Της Χαράς Ζήκα, χημικού, MSc, δρ Φαρμακευτικής Διαβάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας βλέπει κανείς…

24 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη:Με επιτυχία επέμβαση στον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα στη Βοστώνη Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη από μία σειρά επεμβάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Μέσα Νοεμβρίου, διακομίσθηκε με ειδική πτήση από την 110 πτέρυγα μάχης στη Βοστώνη των ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η πρώτη επέμβαση στο κεφάλι, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Θ», στέφθηκε με επιτυχία. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του, καθώς και μία ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην πατρίδα του και στην πόλη του.

Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο - Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

24 Δεκεμβρίου 2023