Τοπικά

Διέπραξε 16 κλοπές σε τρεις μήνες ανήλικος δραπέτης στο Βόλο “Θ”

diarriksi

Δεν έμεινε άπρακτος ένας 17χρονος στα διαστήματα των αδειών και της απόδρασής του από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές, αλλά συνέχισε τις «δουλειές» του στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

Από τις 10 Μαρτίου ώς τις 14 Ιουνίου, ο ανήλικος διαρρήκτης «χτύπησε» δέκα καταστήματα και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλα τρία χωρίς να τα καταφέρει. Από το εσωτερικό τους έκλεψε μεταξύ άλλων 1.575 ευρώ, δυο φορητούς υπολογιστές, δυο κινητά και μια μοτοσικλέτα, ενώ στο ίδιο διάστημα είχε κλέψει επίσης ένα μοτοποδήλατο και Ι.Χ. αυτοκίνητο. Και τα τρία οχήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 17χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Σε αυτήν περιλαμβάνονται ο 36χρονος Έλληνας πατέρας και η 35χρονη Γεωργιανή μητέρα του, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το