Τοπικά

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σήμερα από τον Δήμο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοίνωσε ότι σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή θα γίνει από τις 9.00 έως τις 13.00 στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού, θέση «Πλατάνια», τηλ. επικ. 2422026366.
Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στον χώρο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα προσέλευσής τους.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προς τους απόρους προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση (δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής).

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα και βασική υλική συνδρομή. Ειδικότερα θα διανεμηθούν: Μέλι, ντοματοπολτός, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, λάδι, τυρί φέτα, κοτόπουλο, πατάτες, υγρό πιάτων, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, καθώς και βρεφικά είδη.
Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για τη μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλον τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.
Τονίζεται ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες-μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19, που έχουν τεθεί από την κείμενη νομοθεσία. Συστήνεται η χρήση μάσκας και γαντιών κατά την προσέλευση των ωφελουμένων στον χώρο της διανομής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το