Τοπικά

Διαμαρτυρίες για οικόπεδο στην περιοχή του ΚΤΕΛ – Άμεσο καθαρισμό ζητούν κάτοικοι και επιχειρηματίες

Τη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν περίοικοι και επαγγελματίες της περιοχής του Αστικού ΚΤΕΛ, όπου κατασκευάστηκε ο νέος κυκλικός κόμβος, για την κατάσταση που επικρατεί στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Λαχανά. Οι ίδιοι ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών και τον καθαρισμό του οικοπέδου.
Κάτοικοι και επιχειρηματίες διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που παρουσιάζει το οικόπεδο στη διασταύρωση των οδών Λαμπράκη και Λαχανά. Όπως σημείωσαν, πρόκειται για μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν, πόσο μάλλον σε μια περιοχή που είναι η είσοδος του Βόλου, ζητώντας τον καθαρισμό του από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η «Θ» βρέθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αστικού ΚΤΕΛ όπου κατασκευάστηκε ο νέος κυκλικός κόμβος και κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό την άθλια κατάσταση στο οικόπεδο που προαναφέρθηκε.

Μπάζα και σκουπίδια ανάμεσα σε χόρτα στο οικόπεδο επί της Λαμπράκη

Κάτοικος και επιχειρηματίας στην περιοχή απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα για να διαμαρτυρηθεί, διότι ο χώρος έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος. «Ως κάτοικος και επιχειρηματίας στην περιοχή του ΚΤΕΛ διαμαρτύρομαι έντονα, διότι ο χώρος στη διασταύρωση των οδών Λαμπράκη και Λαχανά, που απ’ ό,τι γνωρίζω είναι δεσμευμένος από την αρχαιολογία, έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος χαλώντας ταυτόχρονα και την εικόνα του νέου κυκλικού κόμβου, αλλά και όλης της περιοχής» αναφέρει ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «πέραν της αντιαισθητικότητας, έχει γίνει και χώρος συγκέντρωσης τρωκτικών και επικίνδυνης πλέον εστίας μόλυνσης καθόσον η εικόνα εγκατάλειψης δίνει αφορμή στον καθένα να ρίχνει τα σκουπίδια του στον εν λόγω χώρο».

Αυτή είναι η εικόνα στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Λαχανά

«Πρέπει η Δημοτική Αρχή να ενεργήσει άμεσα, διότι με τις επερχόμενες υψηλές θερμοκρασίες το πρόβλημα θα ενταθεί θέτοντας σε κίνδυνο και τη δημόσια υγεία και με άμεσες επενέργειες στις επιχειρήσεις ιδίως υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επαναλαμβάνοντας και πάλι ότι η εικόνα αυτή χαλάει ουσιαστικά ό,τι καλό έγινε με την κατασκευή του κυκλικού κόμβου» κατέληξε ο κάτοικος και επιχειρηματίας της περιοχής.
Περίοικος ανέφερε ότι «πραγματοποιήθηκε μια προσπάθεια καθαρισμού πριν να αρχίσουν τα έργα του κυκλικού κόμβου, αλλά το μόνο που τελικά έγινε ήταν να καθαριστούν τα χόρτα, τα οποία σε λίγο καιρό πάλι θα φουντώσουν. Πρέπει να βρεθεί μία λύση, διότι πρόκειται και για θέμα δημόσιας υγείας. Βλέπουμε ποντίκια να μπαινοβγαίνουν στο οικόπεδο».
Επιχειρηματίας της περιοχής επισήμανε ότι «είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η εικόνα. Το οικόπεδο είναι εγκαταλειμμένο χρόνια. Εξάλλου η διασταύρωση αυτή είναι η είσοδος του Βόλου ουσιαστικά και ο δρόμος που ακολουθούν οι επισκέπτες για το κέντρο και δεν είναι σωστό να αντικρίζουν μια τέτοια άσχημη εικόνα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το