Τοπικά

Διαλυμένες οι αστικές υποδομές στην Αγριά – Παγίδες σε όλο το παραλιακό μέτωπο (photos)

Διαλυμένες οι αστικές υποδομές στην Αγριά και ανυπαρξία χώρου για τη διέλευση των πεζών στον κεντρικό της ιστό. Όλα τα στοιχεία που έχουν κατασκευαστεί για τον εξωραϊσμό της περιοχής στο παραλιακό μέτωπο έχουν διαλυθεί και οι παγίδες για τους πεζούς διαδέχονται η μία την άλλη, από την είσοδο έως και μετά το Σουτραλί. Ολοσχερώς έχουν καταστραφεί οι υποδομές σε παγκάκια, πεζούλια, παρτέρια και εκτεταμένες καταστροφές έχουν γίνει και σε άλλες υποδομές όπως πλάκες πεζοδρομίων, σχάρες υδάτων. Στην είσοδο του μετώπου κάποια μικρή υποδομή που υπήρχε στις γραμμές του τρένου, έχει εξαφανιστεί και έχουν δημιουργηθεί τεράστιες τρύπες με φόβο να σκάψουν και τον δρόμο. Ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος ελλοχεύει καθημερινά.

Σε ένα σημείο, της περιοχής, κοντά στο μάρκετ, έχει εξαφανιστεί το πεζοδρόμιο και πάνω στις γραμμές έχουν τοποθετηθεί ξύλα-τάβλες, οι οποίες δυστυχώς σάπισαν και έτσι ο πεζός είναι αναγκασμένος να κατέβει στην άσφαλτο.

Στο κέντρο η πλακόστρωση και το κρηπίδωμα της παραλίας έχει σε πολλά σημεία καταστραφεί, ενώ τα καταστήματα έχουν καλύψει όλη την έκταση από την «ανάπτυξή τους». Στην πλακοστρωμένη παραλία και όπου δεν την έχουν καταλάβει εξολοκλήρου τραπεζοκαθίσματα, έχει απομείνει μισό έως ένα μέτρο για να περνάνε οι πεζοί, ενώ επάνω στις γραμμές του τρένου παρκάρουν αυτοκίνητα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το