Τοπικά

Διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS για το Ελαιόλαδο Πηλίου της οικογένειας Βολιώτη

Σημαντική διάκριση στον 4ο διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS απέσπασε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη.
Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το χρυσοπράσινο χρώμα του, την εξαιρετική του ποιότητα, την ακαταμάχητη γεύση του.
Για ακόμη μια χρονιά το «Ελαιόλαδο Πηλίου» βραβεύεται σε διεθνή διαγωνισμό, συνεχίζοντας έτσι τον δρόμο των επιτυχιών του.
Όντας μάλιστα το μοναδικό από τους συμμετέχοντες με διεθνείς διακρίσεις στον διαγωνισμό των Βρυξελλών, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι εταιρειών από το εξωτερικό που θέλησαν να δοκιμάσουν και να γευτούν το υπέροχο «Ελαιόλαδο Πηλίου».

Η τελετή της βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης διεθνούς έκθεσης ποτών και τροφίμων της «Food Expo» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 16-18 Μαρτίου. Το βραβείο έλαβε προσωπικά ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης.
«Η βράβευση του «Ελαιόλαδου Πηλίου» στον 4ο διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της διατροφικής αξίας του. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για τη νέα αυτή διάκριση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Παρά τους δύσκολους καιρούς εμείς θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε επενδύοντας σε ιδέες, υποδομές και μεθόδους για να αφήνουμε απόλυτα ευχαριστημένους τους καταναλωτές και φίλους μας με το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγουμε όλα αυτά τα χρόνια με τα γνήσια υλικά της πηλιορείτικης γης. Θέλουμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη συμβολή του στην προώθηση της επιχειρηματικότητας» τόνισε ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το